Alesandra Ambrosio u haljini s kojom se ne može pogrešiti

Alesandra Ambrosio u haljini s kojom se ne može pogrešiti

Autor: | 27/03/2018

0

Kada su u pitanju neke od najlepših žena sveta, na listama se baš uvek nađe zanosna Brazilka Alesandra Ambrosio kojoj bi na izgledu pozavidele mnoge žene.

Ova 36-godišnjakinja je uz to i vrlo zaposlena, a osim što snima editorijale i kampanje punom parom, od odlaska iz Victoria's Secreta krajem 2017. godine posvetila se i glumi i dizajniranju kupaćih kostima.

Nedavno je otkriveno kako je prekinula i deset godina dugu vezu s preduzetnikom i milionerom Džejmijem Mazurom s kojim je bila od davne 2008. godine i s kojim ima i dvoje dece. Iako par nikada nije službeno potvrdio napise, zajedno ih nismo videli već mesecima, a na poslednjim slikama Alesandra nije imala osmeh na licu koji inače ne skida, što su bile svojevrsne potvrde da su glasine istinite.

Ipak, juče se lepa manekenka itekako potrudila da pokaže bivšem vereniku šta je izgubio i to na amfAR balu u Hong Kongu na koji je stigla s koleginicom Šaninom Šajk.

Duga,crna haljina s golim leđima, dijamantske minđuše, crveni ruž i zalizana kosa bili su njen izbor za to veče, a haljina je na ukusan način istakla sve njene adute.

Alesandra je spremno pozirala fotografima, a te večeri nije bilo mesto za pitanja o ljubavnom životu, nego samo za posao i dobru zabavu.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti