Vil Smit proslavio 50. rođendan na čudan način: Ništa nije strašnije od ovog užasa! (video)

Vil Smit proslavio 50. rođendan na čudan način: Ništa nije strašnije od ovog užasa! (video)

Autor: | 26/09/2018

0

Vil Smit je juče proslavio svoj 50. rođendan. Ulazak u šestu deceniju života slavni glumac obeležio je bungee jumping-om iznad Grand kanjona. Ceo doživljaj podelio je sa svojim fanovima na Instagramu.

Glumac je prvo samo vrištao, ali kad je shvatio da ga uže drži, strah se pretvorio u uzbuđenje.

- Ovo je predivno, jedna od najlepših stvari koje sam iskusio u životu. Ništa nije strašnije od ovog užasa pre nego što nastupi blaženstvo. Ceo Grand Kanjon je moj - rekao je.

Vil je na skok nagovorio i svoju porodicu – suprugu Džadu Pinket Smit, ćerku Villou i sinove Treja i Džejdena. Njegova supruga u početku je bila skeptična, ali brzo ju je preplavilo oduševljenje:

- Bilo je to stvarno snažno iskustvo, duhovni trenutak. Videla sam slobodu. Bilo je stvarno nadahnjujuće - rekla je Džada.

Vilovi obožavaoci odmah su požurili s oduševljenim komentarima. “Držao sam dah dok sam gledao skok, kao da sam zaista bio onde”, “Vau, to je bilo neverovatno”, “Nemoguće da imaš 50, kao da sam još juče gledao Princa iz Bel Era“, “O moj Bože, tako sam se bojao za tebe”, “Ti si moje nadahnuće”, bili su neki od komentara.

hellomagazin.rs Instagram/willsmith

Pročitajte još