Sandra Bulok se venčala u tajnosti: Nakon četiri godine zabavljanja rekla je "da" Brajanu Randalu?

Sandra Bulok se venčala u tajnosti: Nakon četiri godine zabavljanja rekla je "da" Brajanu Randalu?

Autor: | 12/02/2019

0

Kako piše magazin Life & Style, Sandra Bulok i Brajan Randal nedavno su se venčali u tajnosti.

Čitavu priču za magazin navodno je otkrio izvor blizak paru.

- Priča se da su njih dvoje imali tajno venčanje u njihovoj kući na kome su bili samo oni i deca! To je nešto što je Sandra želela. Nije bilo fanova, fotografa, prijatelja, porodice ili bilo koje vrste ludila. Bili su ljudi koji su njima jedino važni, a to su njih dvoje i Sandrino dvoje dece.

Proslava je protekla fenomenalno, baš kao i četiri godine koliko je par zvanično zajedno. A sve je bilo jako skromno i bez bilo kakvih skupocenih stvari ili zahteva. Kako je izvor još objasnio, jedan blizak prijatelj je došao na zabavu u jednom trenutku kako bi bio svedok dok par polaže zakletve.

- To su učinili, Brajan joj je stavio prsten na ruku i zatim je poljubio i to je bilo to! Postali su muž i žena - priznao je izvor za pomenuti magazin.

Iako je Sandrin menadžer negirao da se ovaj događaj zaista desio, Brajan je viđen u javnosti sa svojim prstenom na ruci, dok Sandra ipak nije.

Kako je izvor dalje objasnio, to je zbog toga što ne želi da njen novi brak bude poređen sa prethodnim, kao i da ne želi medijsku pažnju, koju je sigurna da bi njen brak izazvao.

- Voli svog novog surpuga ali ne želi poređenja. Ono što je njen bivši suprug uradio je još uvek proganja. Ne želi da ništa stane na put njenoj sreći - tvrdi izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Here Only The Best! (@cam_mood) on Sep 3, 2018 at 8:51am PDT

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Pročitajte još

Najnovije vesti