Rita Ora dobila otkaz iz šoua "America’s Next Top Model", vraća se Tajra Benks! (video)

Rita Ora dobila otkaz iz šoua "America’s Next Top Model", vraća se Tajra Benks! (video)

Autor: | 18/03/2017

0

Britanska pevačica Rita Ora neće se vratiti naredne sezone svojoj ulozi voditeljke popularnog reality takmičenja „America’s Next Top Model“.

Rita Ora: Borim se da anksioznost ne sputa moju ličnost

Nakon samo jedne sezone, Rita je od producenata dobila otkaz, a na njeno mesto vratiće se Tajra Benks.

Kako navodi TVLine, Tajra će ponovo uskočiti u ulogu voditeljke u 24. sezoni ove modne avanture koju je ranije vodila dugih 13 godina!

- Želimo da zahvalimo Riti Ori što je bila odlična saradnica i pravi profesionalac - navodi izvršni producent serijala Ken Mok - Ona je donela svežinu u ANTM svojom strašću i kreativnošću i želimo joj sve najbolje u daljem radu.

Našminkajte se baš kao Rita Ora – seksepilno i glamurozno (video)

Rita je na svom Instagram profilu da joj nije žao što je napustila šou:

- Srećna sam i zahvalna što sam bar na kratko mogla da koračam u "cipelama" Tajre Benks. Ne mogu vam opisati rečima koliko je bilo zabavno raditi ovaj šou, bila ja to čast za mene. Odrasla sam uz ovaj šou, i za mene se ostvario san kada sam postala deo njega. A sada jedva čekam da čujete moj novi album. Došlo je vreme ljudi! Obožavam čitavu ekipu šoua i želim im svu sreću u budućem radu. Volim vas sve! - poručila je pevačica.

Znate li zašto su Andreja Pejić i Rita Ora dobre prijateljice?

Tajra joj je odgovorila na ovaj njen post:

- Gospođice Rita Ora, vi ste u potpunosti otelotvorenje prave poslovne žene! Hvala ti za svu neodoljivost koju si donela u ovaj šou!

Rita je na to odgovorila: "Hvala ti Tyra! Bila je čast i zadovoljstvo biti u tvom šouu. Svi pozdravite Tajrin povratak!"

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty/instagram
Tagovi: rita ora

Najnovije vesti