Tužna princeza od Monaka: Šta se krije iza maske lepe Šarlin? (video)

Tužna princeza od Monaka: Šta se krije iza maske lepe Šarlin? (video)

Autor: | 26/11/2017

0

Šarlin Vitstok, danas poznatija kao princeza od Monaka, bivša je olimpijska plivačica koja se udala za princa Alberta II. i s njim ima blizance, princ Žaka i princezu Gabrijelu.

Još od zasnivanja braka princeza Šarlin privlači pažnju svojim tužnim izrazom lica zbog kojeg su krenule priče kako je kriv botoks. Ali prisećajući se skandala pre venčanja kada je kraljevski dvor pokušao da zataška njenu namjeru da pobegne iz Monaka, možda ipak nije stvar u botoksu.

 

Brak iz ljubavi ili samo ugovor?

Dan venčanja jedan je od najsrećnijih dana u životu svake osobe, ali pitamo se da li je važilo isto i za Šarlin? Neposredno pre venčanja, princeza je pokušala da pobegne ali je sprečena, a tada joj je navodno oduzet pasoš. Da li je razlog tome bila burna ljubavna prošlost njenog supruga ili izbegavanje ugovora o braku, još uvek se ne zna. Princeza je na svom venčanju plakala i tvrdi kako su to bile suze radosnice, ali sudeći po Journal du Dimanche i Sunday Times-u, kružile su priče kako je princeza potpisala ugovor na brak u trajanju od pet godina, ali tih pet godina je već prošlo...

 

Princeza Šarlin o svojoj porodici: Albert je princ moga srca, Žak je gazda, a Gabrijela naša princeza

Medeni mesec ili noćna mora?

Osim što sam tok sklapanja braka nije prošao bajno, mediji su bili ispunjeni pričama kako su Princ Albert i njegova supruga Šarlin svoj medeni mesec proveli odvojeno. Bračni par odseo je u hotelima udaljenim 16 kilometara, a posle upoznavanja sa predsednikom Zumom takođe su odlazili u odvojenim automobilima. Nije ni tajna kako je princeza pre nekoliko godina sama otišla na letovanje bez princa.

 

Protestantizam ili katoličanstvo?

Nije nepoznata ni činjenica kako je Šarlin pre braka bila protestantkinja, ali je zbog udaje morala da promeni veru. Princeza tvrdi kako je svojom voljom promenila veru i tako bila primljena u zajednicu s katoličkom crkvom. Istina ili ne, pokušaćemo da joj verujemo.

 

Kršenje kraljevskih modnih pravila

Princeza Šarlin osim što je pokušala da pobegne sa venčanja, pokušava i da izbegne kraljevska pravila koja se tiču odevanja.

Na ovogodišnjem Fashion Week-u u Milanu, princeza je došla obučena u sjajnu i kratku haljinu s prorezima i otvorenim sandalama, a svoj je autfit upotpunila kožnom jaknom. Još jedna njena loša kombinacija, kao kada se pojavila u belom kombinezonu koji odstupa daleko od elegancije.

 

Nova kriza?

Ni ova godina nije prošla bez da su mediji bili ispunjeni njihovim nevoljama u braku pa je tako sam princ Albert priznao kako joj kupuje poklone za rođendan u poslednjem trenutku, a na pitanje koju njenu osobinu najviše ceni, odgovorio je  - fleksibilnost.

hellomagazin.rs guliver/getty

Slične Vesti

Najnovije vesti