Kako je Džordž Kluni zaprosio Amal: Trebalo joj je 25 minuta da mi kaže "da"! (video)

Kako je Džordž Kluni zaprosio Amal: Trebalo joj je 25 minuta da mi kaže "da"! (video)

Autor: | 04/02/2016

0

Dok milion drugih žena ne bi ni sekund razmišljalo da se tada kojim slučajem našlo na njenom mestu, Amal Kluni se potrudila da pošteno preznoji holivudskog srcelomca kad ju je pitao da li želi da se uda za njega.
Gostujući u utorak u emisiji Elen Didženeris, Džordž Kluni je otkrio da je želeo da se oženi sa Amal posle šest meseci zabavljanja, ali da se njoj baš i nije žurilo:
- Nije to bilo: “Oh, možda bi trebalo da se venčamo…”, niti bilo šta slično. Sve sam lepo isplanirao, pazio sam da ne vidi prsten dok smo spremali večeru. Ona je malo pre toga doputovala iz Londona i predložila da naručimo nešto, međutim, insistirao sam da ja pripremim jelo...

U pozadini se čula pesma moje tetke Rozmari Kluni, poznate glumice i džez pevačice. U jednom trenutku zamolio sam Amal da mi donese upaljač. Otvorila je fioku i ugledala blještavi dijamant. Rekla je samo: “To je prsten”. To je zvučalo kao da ga je neko tamo ostavio, pa zaboravio. Pravio sam razne izraze lica kako bi shvatila. A onda sam klekao: “Ne mogu da zamislim da ostatak života provedem bez tebe”. I dalje je gledala u prsten, pa u mene, a onda odgovorila: “O, moj Bože…”. Na kraju sam joj rekao: “Vidi, nadam se da je odgovor da, i trebalo bi da ga čujem što pre. Imam 52 godine i svakog trenutka bi mogla da mi popuste kolena”. Konačno je odgovorila: “Da!”. Tek kasnije, po trajanju plejliste sa muzikom koja se sve vreme čula, shvatili smo da je proces trajao čak 25 minuta – rekao je zgodni glumac i nasmejao gledaoce.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić guliver/splash

Najnovije vesti