Upoznajte prelepu Maricu koja je od Erosa Ramacoti napravila "zlatnu papuču"

Upoznajte prelepu Maricu koja je od Erosa Ramacoti napravila "zlatnu papuču"

Autor: | 23/02/2016

0


Iako i dalje važi za miljenika među ženama Eros Ramacoti je porodičan čovek u tolikoj meri da su mu neki Italijani u šali dodelili titule "zlatne papuče".

A kako i ne bi kad mu je supruga prelepa Marica kojoj Eros izjavljuje ljubav i u živim TV emisijama.

Marica Pelegrineli ima 25 godina manje od Erosa. Dok je bila jako mlada počela je da radi kao model, ali je paralelno studirala na milanskom univerzitetu. Glumila je i u nekoliko filmova.


Godine 2009. je vodila dodelu Wind Music nagrada i tada je upoznala Erosa Ramacotija. Kako je on rekao u jednom intervjuu Marica mu je spasila život.

- Nikada nisam bio muškarac koji se lako vezuje, treba mi poverenje. Moj brak je savršen, a moja supruga me je spasila od sebe samog - rekao je pevač.

U trenutku kada je upoznao prelepu brinetu bio je totalno razočaran u ljubav. Njegov brak i razvod od Mišel Hanziker je bio žestok udarac, a Marica je uspela da mu vrati veru u sebe.

- Tih godina sam naučio da ljudi koji su singl prave mnogo više grešaka nego oni koji su u vezama - rekao je Eros.

Upoznali su se 2009. ali su svoju vezu otkrili tek dve godine kasnije. U intervjuu koji su dali za "Veniti Fer" italijanski zavodnik je izjavio da se u seksi manekenku zaljubio pre nego što je upoznao.

- Zaljubio sam se kada sam video njenu fotografiju. Znam da to deluje kao da sam lud, pa ipak nikada u životu nisam preuzeo toliku inicijativu kao s Maricom - ispričao je.


Venčali su se 2014. a mlada je nosila venčanicu na kojoj su bile ispisane note ljubavne pesme koju joj je Eros posvetio.

Imaju dvoje dece - Rafaelu Mariju (5) i Gabrija Tulija (1).

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Eros Ramacoti

Pročitajte još

Najnovije vesti