Fredi Princ Džunior: Hteo sam da budem tata koji je sve vreme kod kuće

Fredi Princ Džunior: Hteo sam da budem tata koji je sve vreme kod kuće

Autor: | 04/07/2016

0

Sećate li se Fredija Princa Džuniora? Proslavio se ulogama u romantičnim komedijama i horor filmovima poput "Znam šta ste radili prošlog leta" i "Ona je sve to", ali od glmačke karijere je odustao još davno.


Osim što se venčao s podjednako poznatom glumicom Sarom Mišel Gelar (koju pamtimo kao ubicu vampira u seriji "Bafi") s kojom je u srećnom braku već 14 godina, daleko od očiju javnosti, velike odluke je doneo 2009. kada im se rodila prva ćerka Šarlot Grejs.

- Hteo sam da budem tata koji je sve vreme kod kuće. Hteo sam deci svakodnevno da pripremam doručak i večeru - rekao je Fredi. Još neko vreme se zadržao u glumačkim vodama, a potom je odlučio da svoje hobije pretvori u posao - ljubav prema kuvanju, stripovima, profesionalnom rvanju, video igrama i "Ratovima zvezda", piše GQ.

Primarni hobi, kako je i sam rekao, bilo mu je kuvanje za porodicu. Zato Fredi Princ Džunior danas ima svoj kuvar!

Prošlog meseca objavljena je njegova prva knjiga "Back to the Kitchen" sa 75 recepata, ali i ličnim pričama iz Fredijevog detinjstva i sadašnjeg života. Fredi je odrastao s majkom u Novom Meksiku i uglavnom je njoj kuvao.


Glumčev otac je počinio samoubistvo koje je kasnije službeno okarakterizovano kao nesrećan slučaj jer je bio na tabletama, i to kad je Fredi imao samo godinu dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još

Najnovije vesti