Kalvin Haris se svim silama trudio da osvoji Nikol Šerzinger

Kalvin Haris se svim silama trudio da osvoji Nikol Šerzinger

Autor: | 08/10/2016

0

Njegov turbulentni raskid sa Tejlor Svift, koji je u medijima predstavljen kao još jedan katastrofalan poraz ljubavi, izgleda da nije ni dotakao Kalvina Harisa.

Čuveni di-džej je odmah nakon raskida proveo ludu noć sa drugom, sa pevačicom Nikol Šerzinger.

Međutim, kako tvrdi neimenovani izvor za britasnki tabloid "The Sun", Nikol je želela da se sve između nje i Kalvina završi na toj noći, iako se on svim silama trudio da nastavi vezu i da joj se približi.

Kalvin je, navodno na sve načine pokušao da zadobije simpatije Nikol pa je čak i pristao da se sa njom pojavi u emisiji "X Faktor".

- Ni u kom slučaju Kalvin ne bi pristao da bude gostujući sudija da mu se Nikol nije toliko svidela. Ona mu se veoma dopala, i njih dvoje su proveli ludu noć zajedno nakon što je on raskinuo sa Tejlor Svift. Pokušao je na sve načine da joj objasni da želi da bude sa njom u ozbiljnoj vezi, i molio ju je da ponovo dođe u njegov luksuzni apartman u Las Vegasu, gde su i proveli prvu zajedničku noć - rekao je neimenovani izvor.

Kao razlog za njeno odbijanje navedeno je da je Nikol u srećnoj vezi sa teniserom Grigorem Dimitrovim, sa kojim se zabavlja više od godinu dana.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images