Suzana Mančić: Rajski odmor na Brionima

Suzana Mančić: Rajski odmor na Brionima

Autor: | 25/06/2015

0


Televizijska zvezda Suzana Mančić prve tople dane iskoristila je za odlazak na Brione, gde se lepo odmorila i pripremila za niz izazova koji je kao majku dve studentkinje očekuju u junskom ispitnom roku. Atraktivna dama na omiljenoj Titovoj destinaciji provela je četiri dana tokom kojih je imala priliku da se uveri da je bivši predsednik SFRJ u potpunosti bio u pravu što je na tom ostrvu najviše voleo da se odmara. U dobrom društvu, i uz dobru hranu i piće, Suzana je sve vreme boravka iskreno uživala.
- Povod mog odlaska u Hrvatsku bio je pre svega radne prirodne, jer je jedna velika kompanija koja proizvodi lekove za životinje okupila veliki broj veterinara iz regiona, ali i zabavljače koji su zajedno sa njima uživali. Osim mene, bile su i devojke iz sastava "Frajle", glumac Emir Hadžihafizbegović, kao i muzičar Zoran Predin, frontmen kultnog benda "Lačni Franc", izuzetno šarmantan i duhovit čovek. Bili smo zaista lepo društvo koje se sve vreme odmora zabavljalo i šalilo. Jeli smo, kako oni kažu, frišku ribu i pili malvaziju i ledenu travaricu. Zaista smo imali rajski provod - počinje priču Mančićeva.


- Ovo je bio moj prvi odmor na Brionima. To ostrvo imala sam priliku da vidim pre sedam godina, kada sam sa kćerkama bila na jednodnevnom izletu. Ipak, tek sada sam mogla da ga doživim na pravi način i da se uverim zašto je drug Tito ovde najviše voleo da letuje. Plaže su divne i možete da se kupate svuda osim na pristaništu, prelepe borove šume su svuda oko vas. Imali smo priliku da obiđemo ostrvo, kao i da vozimo bicikl, dok su u našoj blizini prolazila krda jelena i drugih životinja. Osećaj je bio magičan.
Kao jedna od najvećih televizijskih zvezda na prostoru bivše Jugoslavije, Suzana je u Hrvatskoj bila odlično dočekana, a mnogi njeni fanovi koji nemaju često priliku da je sretnu oduševili su se što je vide.


- Prilazilo mi je dosta ljudi, jer već ima mnogo turista na Brionima. Imali su mnoga pitanja i želeli su da se fotografišu sa mnom, mislim da smo napravili na hiljade fotografija. U hotelu smo bili više nego dobro dočekani, a jedan od domaćina bila je kćerka legendarnog glumca Relje Bašića, koja je na mene ostavila izvanredan utisak - tvrdi bivša "loto" devojka, koja se ovom prilikom videla i sa svojim prijateljem Emirom Hadžihafizbegovićem, čuvenim glumcem koji je prošle godine imao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula jedna osoba.
- Emir je vrlo otvoren čovek, tako da smo o onome što mu se desilo pričali još tada pošto smo prijatelji i u tom periodu bili smo u kontaktu. Mislim da se jako dobro nosi sa onim što mu se dogodilo. Profesionalno je angažovan i čini mi se da je to njegov način da što manje misli na nesreću.


Po povratku sa kratkog odmora, Mančićeva je potpuno posvećena kćerkama Teodori i Nataliji koje vredno spremaju ispite, a uskoro će u porodici biti organizovano veliko slavlje pošto će starija kćerka ovog meseca diplomirati.
- Kako kod kuće imam dva studenta, u junu nikada ne idem na letovanje, jer je njima potreban neko ko će voditi računa o svemu, ko će im spremiti obroke i prosuti čašu sa vodom kada krenu na polaganje. Teodori je ostao još jedan ispit, tako da ovog meseca završava fakultet. Tim povodom planiramo da napravimo veliko slavlje. Iako spadam u majke koje nikada nisu zadovoljne, uvek mislim da moja deca mogu bolje, ali ovog puta imam razloga da budem ponosna, jer će moja kćerka diplomirati sa svega dvadeset dve godine - zadovoljno govori Suzana, koja će posle proslave u čast sticanja diplome sa kćerkama otputovati u Grčku kod svog dugogodišnjeg partnera Simeona Ocomokosa.


- I dalje sa kćerkama idem na letovanje jer se nas tri odlično slažemo i super smo tim. Imamo otvoren odnos, koji smo gradile godinama, i lepo nam je da smo zajedno. Volim što je tako, jer meni niko ne može da bude bliži od moje dece, kao što ni njima niko ne može da bude bolji prijatelj od mene. Simeon takođe voli da provodi vreme sa nama i svi zajedno smo jedna vesela i opuštena družina, koja poštuje svačije želje i nikoga ne opterećuje.
Dok bude boravila u Grčkoj, Suzana planira da radi na svom trećem romanu, koji neće biti autobiografski već je reč o fikciji.
- Počela sam rad na novoj knjizi, ali će najveći deo posla biti završen tokom letovanja. U Grčkoj imam mir i mogu da se osamim, jer roman se ne piše u društvu i kada imate mnogo obaveza. Prija mi pisanje, jer u tom poslu ne zavisim od drugih ljudi već sam sama gospodar svog vremena, ali i sudbine mojih junaka pošto je ovog puta reč o fikciji - zaključuje Suzana.

Piše: Ivana Nikolić

Foto: Privatna arhiva / Hello!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin