Ekskluzivno za "Hello!" - Severina: Igor Kojić je moja ljubav za ceo život

Ekskluzivno za "Hello!" - Severina: Igor Kojić je moja ljubav za ceo život

Autor: | 06/07/2015

0

Vest da je hrvatska pop diva u vezi sa Igorom, sinom čuvenog folk pevača Dragana Kojića Kebe, ne prestaje da intrigira javnost, i svaki njihov korak pomno se prati, dok se zanosna Seve i njen izabranik, fudbalski menadžer, ne oglašavaju, već uživaju u svakom trenutku svoje ljubavi.
O njima govore svi osim njih, pa se željno iščekivao trenutak kada će slavna pevačica otkriti bilo šta, osim da je u srećnoj emotivnoj vezi. U susret izlasku novog singla "Kalimero", pop zvezda za "Hello!" prvi put govori o silini emocija koje je spajaju sa muškarcem koji ju je osvojio krajem februara, od kada i traje njihova ljubavna bajka, koju su ovih dana preselili u Zadar, gde u društvu Severininog troipogodišnjeg sina Aleksandra uživaju, odmarajući se na talasima Jadrana i praveći neodoljive ljubavne "selfije".

Da li ste uvek slušali svoje srce i koliko vam je to donelo dobrog, a koliko lošeg?

- Ne znam šta se danas sluša i šta je moderno, ali kad slušate srce, nikad nećete pogrešiti. Pogotovo ako je vaše srce čisto. Moje srce mi je donelo samo dobro i zahvaljujem mu na tome. Donelo mi je sina, Igora, pesme koje pevam, ljude koje imam za prijatelje, život koji živim.
Praštate li lakše sebi ili drugima?
- Opraštam i teže slučajeve. Nema toga što se ne može oprostiti jer čovek tako ne da živi lakše nego ionako ne može da promeni prošlost. Živeti u neoprostu je kao da sebi svako jutro svesno stavljaš kamen oko vrata.

Nastavak ekskluzivnog intervjua u kojem Severina opisuje osećanja prema izabraniku, kao i detalje njihovog odnosa pročitajte samo u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 6. jula!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još