Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Svi detalji glamurozne godišnjice braka na Ibici i u Monte Karlu

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović: Svi detalji glamurozne godišnjice braka na Ibici i u Monte Karlu

Autor: | 07/09/2015

0

U opuštenoj atmosferi i uz najbolje italijanske specijalitete, voditeljka Nikolina Pišek, sada gospođa Ristović i njen suprug Vidoje obeležili su drugu godišnjicu braka u elegantnom restoranu hotela „Metropol“ u Monte Karlu. Neformalno slavlje započeli su nešto ranije, jer su posle porodičnog odmora otišli na samostalno desetodnevno letovanje na Ibicu. Tamo su imali priliku da se podsete dana kada nisu imali kćerku Unu Sofiju i da se potpuno posvete jedno drugome i uživaju u noćnom provodu za koji nemaju mnogo prilika.

Posle zabava na mondenskom španskom ostrvu, otputovali su u Monte Karlo, gde su smeštene neke od njihovih najlepših uspomena i gde su se 2013. godine venčali. Poseta omiljenim mestima u Monaku ni ovog puta nije izostala, a idilu je povremeno remetila griža savesti zbog toga što njihova devetomesečna devojčica nije sa njima, pa su u svakom trenutku morali da znaju kako provodi vreme. Ipak, sa odmora su se vratili puni lepih uspomena i zaljubljeniji nego ranije. Slavlje povodom godišnjice braka započeli ste sa suprugom putovanjem na Ibicu.

- Ibica je za mene veliko otkriće. To ostrvo svi doživljavaju kao parti destinaciju, ali je reč o mestu koje može da bude dosta zanimljivo i za goste sa drugačijim zahtevima. Zabave su povod zbog koga ljudi odlaze tamo, ali ima i mnogo kulturnih znamenitosti koje se mogu videti, tako da Ibica može da bude idealna i za sve one koji žele mir i luksuz.

Nastavak eksluzivne priče pročitajte u novom broju magazina "Hello!" koji je u prodaji od 7. septembra!

Komentari (0)

Loading
Hello! Hello!

Slične Vesti

Najnovije vesti