Ceca Ražnatović: Još je rano za unuke

Ceca Ražnatović: Još je rano za unuke

Autor: | 19/03/2014

0

Veljko i Anastasija sve se više pojavljuju na naslovnim stranama dnevne štampe, pa polako zasenjuju majku, Svetlanu Cecu Ražnatović, koja ističe da joj preterana pojava njene dece u medijima smeta "ali da nije u stanju to i da spreči".

- Rano mi je da pričam o unucima. Ako se desi, vi novinari ćete prvi saznati - rekla je Ceca i dodala da se sa Zvezdanom Terzićem, ocem Maše koja je devojka njenog sina Veljka, druži dugi niz godina.

- Imamo decu sličnog uzrasta i desila im se ljubav. Mladi su, a nama je najbitnije da su srećni - kaže Ceca i dodaje da nije srećna što je Veljko uradio dve tetovaže, jednu koju je posvetio tetki i drugu za sestru i devojku.

- Protivnik sam tetovaža, ali on ima pravo da iskaže svoja osećanja. Nisam iznenađena, ni srećna, ali šta je - tu je - kaže Ceca i dodaje da ne bi volela da Veljko i njoj posveti tetovažu.

Popularna pevačica je potvrdila da često poklanja svoje haljine Anastasijinim drugaricama, ali i drugim devojkama.

- Neke haljine obučem samo jednom i onda mi stoje u ormaru. Čuvam haljine sa koncerta sa Marakani i sa Ušća. To su moje uspomene - rekla je Svetlana, a potom objasnila da smatra da je kasno da se pojavi muškarac koji bi joj promenio život.

- U mojim godinama teško da neko može da se menja. Može da mi menja samo neke navike. Menjaju me situacije i vreme koje dolazi. Teško je menjati suštinu. Ne možeš biti zao i odjednom da glumiš humanistu - istakla je Ceca.

Autor: Life Content
Izvor: Kurir, Vesti-online

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin