Ceca Ražnatović: Nemam dečka, strpljivo čekam pravog muškarca

Ceca Ražnatović: Nemam dečka, strpljivo čekam pravog muškarca

Autor: | 05/03/2015

0


Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović vratila se sa idiličnog odmora na Tajlandu. Iako je obišla dobar deo planete, ova azijska zemlja zauvek će joj ostati u sećanju jer nigde nije videla tako lepu prirodu sa neverovatno slikovitim rastinjem i prekrasnim plažama. U razgovoru za magazin "Hello!" pevačica se osvrnula na bajkoviti odmor na kome se relaksirala, nauživala i osvežila.
- Nekome moje dve nedelje na odmoru deluju dugo, a ja sam zapravo želela da ostanem još, ali nisam mogla zbog obaveza. Decu sam zvala da pođu sa mnom, ali nisu želela - kroz osmeh kaže Ceca kojoj su na odmoru društvo pravili najbolji prijatelji Sreten Radović i Miloš Nadaždin.
- Neću da kažem da sam obišla ceo svet, ali videla sam veći deo planete. Provodila sam se na raznim destinacijama, ali nigde mi nije bio bolji provod nego na Tajlandu. Nije mi bio bitan smeštaj, već društvo - kaže folk zvezda, aludirajući na medijske napise o tome da je uživala u ogromnoj vili smeštenoj u sklopu jednog raskošnog hoteskog kompleksa sa bazenom. Budući da je sa njom bio i njen prijatelj fotograf i reditelj spotova Miloš Nadaždin, boravak u jugoistočnoj Aziji iskoristila je i za snimanje spota sa albuma "Poziv".
- Malo sam i radila kad nisam imala šta drugo da radim - šeretski kaže Ceca, ističući da se s jasnim ciljem zaputila put ostrva Koh Samui.


- Mi smo otišli na odmor, a onda smo iz tog odmora "izrodili" i iznenađenje za moju publiku. Snimanje spota nije završeno, drugi deo ekranizovaću u Beogradu. Koh Samui je egzotično ostrvo na jugoistočnoj obali Tajlanda, koje ne nazivaju bez razloga "perla Kineskog mora". Bio je idealna lokacija za rad, pre svega zbog činjenice da je to jedno skrovito i mirno ostrvo. Zato sam izlaske ostavila za Bangkok, gde sam se sjajno provodila. Agencija "Big blue", sa kojom sam putovala, moj je budući izbor za sva putovanja - kaže četrdesetjednogodišnja zvezda, koja je fotografijom sa nepoznatim mladićem na plaži "zapalila" društvene mreže, pa su na domaćim portalima odmah osvanuli naslovi tipa: "Ceca ima novog dečka".
- Videla sam sve naslove i žao mi je što moram da demistifikujem tu priču i da otvoreno kažem da nemam dečka. Nema ljubavi u mom životu, niti sam je željna, trenutno imam druge prioritete i strpljivo čekam pravog muškarca - ističe Ceca, koja je tokom odmora bila veoma aktivna, što joj je dobro došlo, budući da u Beogradu ne vežba.
- Kad malo potamniš sve se suzi, pa mi samim tim sve bolje stoji posle odmora na kome sam se okrepila. Plivanje, plivanje i samo plivanje moj je jedini recept za dobar izgled - kaže folk diva u čijem ljubavnom životu, za razliku od ljubavnog života njenog sina Veljka, vlada mirno more.


Ipak, dok je ona boravila na Tajlandu objavljena je jedna netačna vest o Veljkovom ljubavnom statusu.
- Ne bih reagovala da je to jedna od nebitnih informacija, ali ovo je bila devojka jednog od Veljkovih najboljih drugova. Bilo je veoma ružno, ne znam kako su ih doveli u vezu. Oni se svi druže i odreagovala sam zato što su prijatelji. Veljko nema novu devojku - naglašava Ceca, kojoj se 19. februara navršilo dve decenije od sklapanja braka sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom.
- Devetnaestog februara bilo bi mi dvadeset godina braka. Ali, nažalost, Željka više nema, a neke stvari u životu ne možemo da popravimo. Postojao je i jedan razlog da budem srećna tog dana, jer to je ujedno datum Veljkovog krštenja - dodaje balkanska zvezda koja, za kraj razgovora, ističe da se raduje koncertima koji je očekuju.
- Volim da radim, a volim i da se odmaram jer sam hedonista po prirodi.

Piše: Nikola Rumenić; Life Content
Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin