Ana Karić: Otkriva detalje svog bajkovitog venčanja i planove o potomstvu

Ana Karić: Otkriva detalje svog bajkovitog venčanja i planove o potomstvu

Autor: | 24/07/2014

0


Beograđanka Ana Karić nedavno je izgovorila sudbonosno „da“ emotivnom partneru Balši Ljesaru i tom prilikom njenom zvučnom prezimenu dodala je i njegovo. Zaljubljeni par u maju je organizovao veridbu, a potom i crkveno venčanje u Pećkoj patrijaršiji. Nekoliko sedmica posle toga sklopili su građanski brak i organizovali veliko svadbeno veselje u hotelu „Avala“ u Budvi.
- Za mene je poseban doživljaj bilo venčanje u Pećkoj patrijaršiji jer sam tamo svojevremeno krštena, moj deka je tamo sahranjen, a Peć je moj rodni grad i najlepše uspomene iz detinjstva vezuju me za to mesto. Svečanost je održana u krugu porodice i najboljih prijatelja, a potom su usledile pripreme za svadbeno veselje. Izabrali smo hotel „Avala“ u Budvi zato što je nadomak mora, što čitavoj atmosferi daje poseban doživljaj. Bilo mi je važno da ima mnogo cveća jer ono unosi toplinu u ambijent. Propratni ukrasi bili su sa inicijalima „AB“ zbog početnih slova naših imena - otkriva ponosna nevesta koja je blistala u venčanici dizajnerke Monik Luije, sa kosom podignutom u punđu.
- Nisam od onih devojaka koje dugo tragaju za venčanicom. Za nekoliko dana sam rešila taj problem. Odabrala sam jako udobnu venčanu haljinu u kojoj sam mogla nesmetano da igram čitavog dana. Presvukla sam se kasno uveče jer sam usled odlične atmosfere zaboravila da promenim haljinu - iskrena je naslednica porodice Karić.
Prvi svadbeni ples mladenci su odigrali uz veliki hit Frenka Sinatre „Fly me to the Moon“, a na podijumu su im se pridružile i ostale zvanice. Na svadbi je pevala i jedna od omiljenih nevestinih pevačica, Ana Bekuta, a oko ponoći su došli i neizbežni trubači.
- Imali smo oko dvesta pedeset gostiju. Odlučili smo da pozoveno samo užu familiju i najbliže prijatelje i da naše venčanje bude nešto intimnije, ali je zato bilo vrlo veselo. Sve vreme se igralo i pevalo. Balša i ja smo bili najveseliji, a u stopu su nas pratili i gosti - priča Ana koja je nedavno sa suprugom, za koga tvrdi da ju je osvojio šarmom i odlučnošću, osobinama koje karakterišu svakog pravog muškarca, otputovala na medeni mesec na Maldive.
- Balša ni jednog trenutka nije imao predrasude prema meni, bio je vrlo uporan i šarmantan dok me je osvajao. Iako se znamo tek godinu dana, imam utisak da smo zajedno dve decenije, ali valjda je uvek tako kada dve osobe pronađu jedno u drugome srodnu dušu. On potiče iz stare porodice sa Cetinja i lepo je vaspitan - kaže zgodna brineta koja sa svojim partnerom planira i potomstvo.
- Voleli bismo da se ostvarimo kao roditelji. Oboje volimo decu, a svi znaju da je moja porodica poznata po tome da ima mnogo naslednika.


Tekst: Ivana Nikolić, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin