Svi detalji proslave 18. rođendana Veljka Ražnatovića samo u novom broju magazina "Hello!"

Svi detalji proslave 18. rođendana Veljka Ražnatovića samo u novom broju magazina "Hello!"

Autor: | 10/12/2014

0

Veljko Ražnatović večeras slavi 18. rođendan. Spektakularna žurka počela je u 21 čas u beogradskom hotelu "Hajat", a magazin "Hello!" i ovoga puta jedini je dobio ekskluzivna prava na objavu fotografija sa ove zabave.
Svi gosti porodice Ražnatović pristigli su na zabavu. Veljko ih je u belom odelu dočekao na ulazu hotela i primao čestitke. Mladog Ražnatovića je za ovaj važan trenutak stilizovao modni kreator Saša Vidić, dugogodišnji prijatelj njegove majke Svetlane.

Zvanice su potom pozdravile slavljenikova majka Ceca i sestra Anastasija. Folk diva je za ovaj važan događaj odenula haljinu crne boje koju je kreirala Melina Džinović, a njena naslednica se, poput svog starijeg brata, odlučila za odevne komade u beloj boji.
Spektakularnu žurku svog najstarijeg unuka nisu propustili ni Veljkovi baba Mira i deda Slobodan Veličković, koji su u Beograd doputovali iz Žitorađe, a tu je i slavljenikova najdraža tetka Lidija sa svojim suprugom, nekadašnjim fudbalerom Predragom Ocokoljićem.
Zabavi prisustvuje oko 300 zvanica - Veljkovih drugova i prijatelja, među kojima je i Luna Đogani, te kumova, pevača, političara, predstavnika medija i drugih poznatih ličnosti.
Među prvima su na žurku stigli vlasnici televizije "Pink" Željko i Milica Mitrović sa kćerkama, Vesna Zmijanac i njena kćerka Nikolija Jovanović, Aca LukasSonja Vuksanović i Sofija Šašić, Oliver Mandić, dizajnerka Marijana MateusAco Pejović sa suprugom Biljanom, Romana Panić, Cecina kuma Viki Miljković, Saša Matić sa suprugom Anđelijom, pevačica Sanja Đorđević i njen suprug Perica, Dajana i Žika Jakšić, pevačicini saradnici - kompozitor Aleksandar Milić Mili i tekstopisac Marina Tucaković.
Na veselje Ražnatovića došli su i Viktor Živojinović, sin Lepe Brene i Slobodana Živojinovića, i Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe, Cecine koleginice sa svojim emotivnim partnerima, Zorica Brunclik i KemišAna Bekuta i Milutin Mrkonjić, političari Ivica Dačić Dragan Marković Palma, te Borislav Pelević, najbolji prijatelj Veljkovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.
Po slavljenikovoj želji goste na gala zabavi uveseljavaju pevačice "Grand produkcije" Adreana Čekić, Biljana Sečivanović i Milica Todorović, a Veljko je nedavno izjavio da će i majka morati da mu otpeva nekoliko pesama. Gala zabava počela je svečanom večerom, a trajaće do jutra.

Šta se još dešavalo tokom glamurozne proslave punoletstva sina Svetlane Cece Ražnatović saznajte u novom broju magazina "Hello!" koji će u prodaji biti od ponedeljka, 15. decembra!

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin