Kim Kardašijan: Najsrećnije životno razdoblje

Kim Kardašijan: Najsrećnije životno razdoblje

Autor: | 25/01/2013

0


Nežno dodirujući stomak i sijajući od zadovoljstva, Kim Kardašijan i Kanje Vest proslavili su Novu godinu, novi početak, i objavili da očekuju prvo dete. Par je zajedno otprilike osam meseci, kažu da su blagosloveni i srećni zbog ove vesti, koju je Kanje sa uzbuđenjem nedavno podelio sa svojim obožavaocima na sceni, na koncertu u Atlantik Sitiju.
Priča se da je Kim dva dana kasnije, kada se pojavila na novogodišnjoj žurki u noćnom klubu "1 Oak" u Las Vegasu kao domaćica, za ovo gostovanje dobila tri stotine hiljada dolara. Inače, zvezda televizijskog rijaliti-programa priznala je da se navikava na promene koje se dešavaju u njenom telu.
- Nemam jutarnju mučninu, ipak nije lako kako se ljudima čini. Pomalo je i bolno, osećam tegobe zbog rasta deteta - kaže Kim.
Pretpostavlja se da je tridesetdvogodišnja Kim u dvanaestoj nedelji trudnoće i da je beba začeta u oktobru, kada su bili na romantičnom putovanju u Rimu povodom njenog rođendana.
Kada je u novembru Kim davala izjave za "Hello!", izgleda da je već mislila o trudnoći. Kada smo je pitali o planovima za budućnost, pomenula je liniju za trudnice.
- U stvari, ne znam - ispravila se Kim.
- Ali mislim da nema mnogo opcija kada je reč o odeći za trudnice.
Kada je rekla Kanjeu da je trudna, bio je preplavljen emocijama.
- Čula sam da je kleknuo ispred Kim, da ga je ona mazila po glavi dok je on plakao i ljubio njen stomak - rekla je jedna njihova prijateljica.
Bez obzira na neizmernu sreću, verovatno je da oboje žale što ne mogu da podele ovu vest sa članovima porodice koji više nisu sa njima. Naime, Kanjeva majka Donda umrla je 2007, a Kimin otac Robert 2003. godine.
Priča se da Kim nije znala da će Kanje objaviti vest o trudnoći na sceni, i da će gromoglasno pozdravite majku svog deteta.
- Kim je plakala od sreće kada je Kanje otkrio da čekaju dete, a posebno je bila dirnuta jer je to učinio dok je izvodio jednu od njenih omiljenih pesama "Lost in the World" - rekla je njihova prijateljica.
Njihova ljubavna priča, koji su novinari nazvali "Kimei", počela je brzo i neočekivano, nekoliko meseci posle raspada Kiminog braka sa košarkašem Krisom Hamfrizom, posle samo sedamdeset dva dana. Kim i Kris su još zvanično venčani, jer Kris traži poništenje braka, a ne razvod, navodeći da ga je Kim obmanula i da se udala samo zbog publiciteta, što ona osporava. Uspešni košarkaš i rijaliti zvezda su poslednje suđenje imali krajem prošle godine, a njihov brak bi mogao biti okončan do kraja zime. Izgleda da se situacija odvija u korist Kardašijanove.
Naime, ona je pre više od godinu dana podnela zahteva za razvod braka, u kome je kao razlog navela "nepomirljive razloge u karakteru". Međutim, na njenu tužbu, Kris je uzvratio kontratužbom, tražeći od suda da se njihov brak poništi, jer je kao razlog naveo da je bio žrtva prevare. On smatra da ga je Kim iskoristila da bi zaradila novac od prodaje ekskluzivnih fotografija i snimaka sa njihovog venčanja.
Zbog različitih pogleda na to kako bi trebalo da okončaju brak, sudija Stefan Molonej iz Los Anđelesa za sada nije mogao da zakaže suđenje jer još nije jasno da li će se voditi postupak za razvod ili poništenje braka. On je Hamfrizovom advokatu naložio da pronađe dokaze da je njegov klijent zaista bio žrtva prevare, ali pošto on to za sada nije učinio, sudija mu je dao rok da svoj posao obavi do 15. februara. Ukoliko do tada ne pribavi potrebne dokaze, Stefan Molonej će pokrenuti postupak za razvod braka.
- Moja klijentkinja želi da nastavi svoj život, ali je to nemoguće jer je lisicama vezana za svog odbeglog muža - rekla je zastupnica Kardašijanove Laura Vaser. Ona je, inače, jedan od najboljih američkih advokata za razvode brakova među slavnim ličnostima. Njeni klijenti u skorije vreme bili su i Džoni Dep i Hajdi Klum.
Ukoliko bude uspela da okonča Kimin prethodni brak, buduća mama bi sa sadašnjim izabranikom mogla da stane na ludi kamen i pre nego što njihova beba dođe na svet.
Kimina i Kanjejeva veza je stabilna, jer su nekoliko godina prijatelji. Takođe se pretpostavlja da je Kanje bio zaljubljen u Kim 2009. godine, jer izgleda da je mislio na nju kada je pevao pesmu "Knock you Down". Kim se u to vreme zabavljala sa zvezdom američkog fudbala Redžijem Bušom, a stihovi Kenjeve pesme su bili:
- Ti si oduvek bila čirlidersica iz mojih snova... koja izlazi samo sa najboljim igračima iz tima.
Izgleda da je Kimina porodica, sestre Kloi i Kortni, brat Rob, majka Kris Džener, očuh Brus i polusestre Kendal i Kajli Džener, dočekala Kanjea raširenih ruku. Pevač grupe "Mercy" proveo je Božić sa klanom čiji su životi dokumentovani u televizijskom rijaliti-programu "Keeping up with the Kardashians". Po svoj prilici ovaj praznik nije zabeležen kamerama, jer je Kanje 2007. izjavio da on nikada ne bi mogao da učestvuje u takvom klišeu kao što je rijaliti šou.
Kimina starija sestra Kortni, koja ima dvoje dece sa partnerom Skotom Disikom, napisala je na Tviteru:
- Bila sam toliko srećna da sam želela svima da kažem i sada to mogu! Još jedan anđeo stiže u našu porodicu. Jako sam uzbuđena!
Svoju sreću je podelila i njena mlađa sestra Kloe, koja je napisala:
- KIMEI!!!!! Kada je porodica ovako velika, teško je sačuvati tajne! Posebno kada ste ovakao neverovatno uzbuđeni. Ljubav je sve!
Ubrzo pošto su saznali da će postati roditelji, lepa crnka i poznati reper odlučili su da kupe novo imanje u Bel Eru, luksuznom delu Los Anđelesa, koje su platili jedanaest miliona dolara. Oni su pre samo tri meseca kupili luksuznu vilu u Majamiju, vrednu deset miliona dolara, u kojoj su odlučili da žive pošto je u tom gradu Kim snimala nove epizode za svoj rijaliti. Međutim, kada su saznali da će se ostvariti u ulozi roditelja, rešili su da se presele u Kaliforniju, jer smatraju da je to najbolje mesto za odrastanje njihovog deteta. Oni sada adaptiraju prostranu vilu prema svojim potrebama, a useliće se pre bebinog rođenja.
- Reč je o velikoj kući, u kojoj su sve spavaće sobe prostrane - rekao je izvor blizak paru.
- Kanje je nedavno lično došao da se uveri kako napreduju radovi. Tada je rekao da će to biti sjajno. Izuzetno mu je stalo da njihov novi dom bude komforan i bezbedan, pre svega zbog deteta - tvrdi neimenovana osoba koja naglašava da budući otac želi da se projektanti konsultuju sa njim i oko najmanja sitnice u vezi sa dečjom sobom.
- Kanje se trudi da sve u dečjoj sobi bude prvoklasno jer želi da svom prvom detetu obezbedi samo najbolje. Presrećan je što će postati otac i radi sve što rade muškarci koji čekaju prvo dete.
Pošto par, popularno nazvan Kimei, želi da u njihovom porodičnom domu sve bude besprekorno, renoviranje luksuzne kuće koja će biti u italijanskom stilu potrajaće nekoliko meseci, a useljenje planiraju tek na leto.
- Nadaju se da će se useliti u svoj dom na Bel Eru za oko šest meseci, možda i ranije. Kanje je presrećan što radovi dobro i brzo napreduju. Njemu je važno da sve bude perfektno jer je dugo čekao ovaj trenutak, oduvek je želeo Kim pored sebe i da sa njom ima porodicu - rekao je izvor blizak reperu.
Dok se njihov novi dom renovira, budući roditelji su otputovali u Pariz na sedam dana kako bi se malo odmorili. Tokom boravka u prestonici Francuske posetili su prodavnice luksuzne odeće „Lanvin“ i „Celine“, gde je Kim kupila garderobu za trudnice. Vreme provode u obilasku ovog prelepog grada, a viđeni su i kako ručaju u ekskluzivnom restoranu „L'Avenue“.
- Otišli su u Pariz samo radi odmora. To je njihov mali bejbimun - rekla je portparolka Kardašijanove američkim medijima.
Po povratku u Sjedinjene Američke Države, Kim će nastaviti sa svojim uobičajenim aktivnostima, dok će Kanje pratiti renoviranje njihovog doma, Kim će provoditi vreme kako sa njim tako i sa članovima svoje porodice, a od mame i sestre Kortni će sigurno dobiti mnoge korisne savete o trudnoći i odgajanju deteta.

Pišu: DON EMERI, IVANA NIKOLIĆ, Life Content
Foto: Gettyimages

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin