Katarina Živković: Još sam mlada za brak

Katarina Živković: Još sam mlada za brak

Autor: | 02/05/2013

0

Pevačica Katarina Živković nedavno je objavila svoj prvi CD, u čijoj pripremi joj je najviše pomogao njen verenik, tridesetogodišnji Branislav Bane Janković. Dvadesettrogodišnja pevačica je za naslovnu numeru "Ludo srce", koju je otpevala u duetu sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatijem kao Ša, već snimila i spot u kome izgleda provokativnije nego ikada. Iako nikada ranije nije isticala svoju seksualnost, Živkovićeva se na ovakav korak odlučila na nagovor emotivnog partnera, ali i zato što je smatrala da je takav stajling u skladu sa pesmom.
- U spotu za naslovnu numeru izgledam provokativno, ali mislim da nisam prešla granicu dobrog ukusa. Moj dečko se odmah složio sa predlogom stiliste, a i meni se dopalo da malo eksperimentišem. Bane nije momak kod koga će takva stvar izazvati ljubomoru jer shvata moj posao, a osim toga voli da pored sebe ima lepu i atraktivnu devojku. Inače, on je uradio najveći deo posla na mom prvom albumu i ne znam kako bih sve postigla bez njega - počinje priču za magazin "Hello!" Kaća.

- Reper Ša i ja snimili smo spot pred njegov ulazak u rijaliti šou-program "Farma". Pošto mi je dobar drug, iz mog iskustva posavetovala sam ga da ne ulazi u bespotrebne rasprave i da bude prirodan i svoj - objašnjava popularna pevačica koja tvrdi da njen verenik nije trebalo da uđe na "Farmu" sa bivšom devojkom Marijom Petronijević. Naime, Bane je bio u vezi sa glumicom u vreme kada se u rijaliti-programu zbližio sa Kaćom, a kasnije i otpočeo vezu.

- Nije istina da će on da se priključi ostalim "farmerima", oboje smatramo da je jedno takvo iskustvo sasvim dovoljno. I sama ne bih mogla ponovo da se takmičim, ali bih rado ušla na jedan dan na imanje u Lisovićima.

Folk pevačica je u svom novom spotu pokazala zavidnu figuru koja je rezultat njenog redovnog odlaska u teretanu poslednjih godinu dana.
- Pošto sam trinaest godina igrala folklor, kada sam prestala, mnogo mi je nedostajala fizička aktivnost. Zbog toga sam pre godinu dana počela da vežbam u teretani i prezadovoljna sam rezultatima. Veliki sam gurman i ne želim da se odričem ukusne hrane, pa su mi zato treninzi neophodni - govori Katarina koja se raduje predstojećem prazniku Uskrsu.

- U prethodnom periodu bila sam jako zaposlena jer sam pored redovnih nastupa pripremala nove pesme. Zato sam odlučila da za vreme Uskrsa otputujem kod svojih roditelja u Leskovac, gde ću provesti kvalitetno vreme sa porodicom i starim prijateljima.

Nekadašnja pobednica "Farme" tvrdi da i pored toga što je u stabilnoj vezi i što smatra da je pronašla srodnu dušu za sada ne razmišlja o venčanju već ima druge prioritete.
- Ove godine sigurno neće biti venčanja. Želim da se posvetim promociji svog novog albuma i poslovnim obavezama koje me očekuju. Još sam mlada tako da će biti vremena da za brak i stvaranje porodice - zaključuje Živkovićeva.

Teskt: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin

Najnovije vesti