Katarina Živković: Povratak na mesto ljubavi

Katarina Živković: Povratak na mesto ljubavi

Autor: | 26/12/2012

0

Pevačica Katarina Živković poslednje dane ove godine provodi radno, uzbuđena zbog mnogobrojnih poslovnih izazova koji je očekuju. Lepa dama nedavno je završila snimanje spota za pesmu „Da mi je“ koja je za kratko vreme postala veliki hit. Njeni verni fanovi će nekoliko dana pre dočeka „Nove godine“ imati priliku da premijerno pogledaju ovaj video-klip, za čiju ekranizaciju je bio zadužen Dejan Marković sa kojim ima divnu saradnju, a u čije stvaranje je uloženo mnogo truda.
- Prvobitno nisam planirala da snimim spot za svoj novi singl, međutim, kada sam videla da ta pesma ima zavidan broj pregleda na „Jutjubu“, promenila sam mišljenje. Odlučili smo se da video-klip bude veseo i lepršav, baš kakva je i ta numera. Imali smo dva snimajuća dana, a već krajem meseca publika će imati priliku da ga vidi, dok ću za svoje kolege i novinare organizovati i promociju kojoj se unapred radujem - iskrena je Katarina koja će 2013. godinu dočekati u Kruševcu.
- Odlučila sam da ove godine pevam u novom klubu „Maršal“ koji će biti svečano otvoren samo tri dana pre najluđe noći. Sa mnom će pevati i moj kolega Nebojša Vojvodić i daćemo sve od sebe da napravimo odličnu atmosferu. Klub u kome ćemo nastupiti je veoma veliki, ali sam sigurna da će interesovanje publike biti još veće.
Sa atraktivnom brinetom na dočeku će biti i njen emotivni partner Branislav - Bane Janković, sa kojim će te noći obeležiti dve godine veze, ali ovaj par ne pridaje veliki značaj tom datumu. Lepa pevačica se osim „Novoj godini“, mnogo raduje i „Božiću“, koji planira da provede u svojoj porodičnoj kući u Leskovcu.
- Već nekoliko godina za najradosniji hrišćanski praznik imala sam zakazane nastupe, pa nisam mogla da budem sa svojom porodicom kao što to čini većina ljudi. Volela bih da ovog puta to ne bude slučaj, ali još nisam donela konačnu odluku - kaže uspešna dvadesettrogodišnjakinja.
Posle mnogobrojnih nastupa koje će zgodna folk zvezda imati krajem ove i početkom naredne godine, već u februaru planira da sa svojim dečkom ode u toplije krajeve. Budući da ih najdivnije emocije vezuju za Kubu, gde su boravili ove godine u februaru, kada su se i verili, odlučili su da i ovog puta ta zemlja bude njihov izbor za zasluženi odmor i proslavu godišnjice veridbe.
- Dugo smo razmišljali gde da otputujemo, ali smo na kraju odlučili da to ponovo bude Kuba jer nam je ta država ostala u najlepšem sećanju. Početkom ove godine tamo smo proživeli najlepše trenutke, pa zato želimo sve da ponovimo. Nažalost, tada smo bili samo u Varaderu pošto je naš boravak bio kratak, ali sa iskustvom koje sada imamo sigurno ćemo se duže zadržati. Imamo želju da obavezno obiđemo Havanu i još neke gradove koji su zanimljivi za turiste, tako da će nam maršruta biti nešto drugačija - kaže Živkovićeva.
- Unapred se radujem predstojećem putovanju, ali sam srećna i zbog mnogih poslovnih izazova koji me pre toga očekuju - zaključuje atraktivna Katarina.

Izvor: Life Content, Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti