Dragan Kojić Keba: Razvod koji je iznenadio sve

Dragan Kojić Keba: Razvod koji je iznenadio sve

Autor: | 02/10/2013

0


Folk pevač Dragan Kojić Keba rešio je da stavi tačku na bračnu zajednicu sa suprugom Oljom, sa kojom ima kćerku Natašu, koja živi i radi u Americi, i sina Igora, uspešnog fudbalera.
Vest o njihovom razvodu iznenadila je sve one koji ih znaju, jer su važili za skladan par koji se veoma voli i razume. U teškim trenucima kroz koje je poznati pevač prolazio, zbog spora sa majkom njegove vanbračne kćerke Ine, sve vreme uz njega bila je supruga Olja, koja ga je hrabrila da izdrži svu medijsku halabuku koja ga je duži period pratila zbog te nemile situacije. Upravo zbog toga, svi njihovi prijatelji su iznenađeni odlukom da se razvedu, jer ništa na to nije ukazivalo. Samo pre nekoliko nedelja, pevač narodne muzike došao je na rođendansko slavlje svoje koleginice Ane Bekute u društvu sa svojom, sada već bivšom suprugom. Delovali su vrlo raspoloženo, normalno su razgovarali i veselili se, a ta činjenica navela je na spekulacije da je sudski razvod supružnika njihov dogovor sa određenom namerom.
Na pitanje da li je tačno da se razveo od supruge Olje, Dragan Kojić za magazin "Hello!" ljubazno je rekao:
- Moj život je samo moja stvar. Naš život je samo život moje supruge i moj, ne mogu da ga uređuju nikakavi zakoni.
Ukoliko je reč o ozbiljnijim problemima u odnosu folk pevača i njegove životne saputnice, svakako da ovakav epilog dugogodišnjeg zajedničkog života nimalo nije prijatan. Posebno ako se uzme u obzir činjenica da Dragan Kojić ima zdravstvene probleme sa srcem, te je veoma važno da bude što manje izložen stresnim situacijama. Naime, u junu ove godine, nakon što se vratio iz Kalifornije, gde je bio u poseti kod kćerke Nataše, koja se bavi muzičkom produkcijom, Kojiću je odjednom pozlilo, zbog čega je hitno primljen u bolnicu, gde je ustanovljeno da boluje od angine pektoris. Situacija nije bila nimalo naivna, lekari su čak mislili da će morati da bude podvrgnut hirurškoj intervenciji. Srećom, pevač, rodom iz Loznice, pušten je na kućno lečenje uz adekvatnu terapiju i životni režim koji podrazumeva što manje nerviranja.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još