Sara Jovanović: Iako smo razdvojeni, dečko Aleksandar mi je najveća podrška

Sara Jovanović: Iako smo razdvojeni, dečko Aleksandar mi je najveća podrška

Autor: | 03/12/2013

0


Najmlađa učesnica muzičke emisije "Tvoje lice zvuči poznato", dvadesetogodišnja pevačica Sara Jovanović iz nedelje u nedelju osvaja simpatije publike i žirija svojim uspešnim imitacijama i dobrim interpretacijama različitih muzičkih žanrova u popularnom šou-programu. Nijedan njen nastup nije prošao nezapaženo, a posebna prašina podigla se oko izvođenja koreografije sa nastupa kontroverzne pevačice Majli Sajrus, koju je Sara uvežbavala sa kolegom Skajem Viklerom. „Prljavi ples" na sceni su odbili, te smelu i intrigantnu koreografiju nisu izveli do kraja jer su smatrali da bi takva interakcija na sceni bila previše slobodna. Neki su tim povodom Saru optužili za lažno moralisanje, dok ju je deo publike podržao.
Simpatična Beograđanka, inače, predano pristupa pevačkoj karijeri, kao i ispitima koji je očekuju u januarskom roku. Elan za rad studentkinji Filološkog fakulteta daje podrška dečka, odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, sa kojim je četiri meseca u emotivnoj vezi. Njen izabranik je trenutno u Italiji, gde je potpisao ugovor sa klubom "Peruđa", a lepa pevačica se svakog dana, preko društvenih mreža, dopisuje sa svojim partnerom, jer joj je njegova podrška veoma važna.
- Aleksandar me u svakom trenutku podržava. Iako trenutno nije u Srbiji, on prati moj rad preko interneta kad god ima vremena. Trenutno živi u Italiji gde igra za "Peruđu".
Inače, Sara je rođena u Rimu, gde je provela veći deo detinjstva. O eventualnim planovima vezanim za preseljenje u prestonicu Italije pevačica kaže:
- Već sam mnogo puta rekla da sam veliki patriota, da volim svoju zemlju i da mi je uspeh ovde najvažniji i najdraži. Ostvarili su mi se svi snovi baš ovde, upisala sam fakultet koji sam htela, bavim se muzikom i veoma sam srećna. U budućnosti ćemo videti, za sada ostajem u Beogradu. Nažalost, nemam vremena da razmišljam o putovanjima, volela bih da za predstojeći vikend otputujem u Italiju, naravno, ako uspem da ugrabim slobodan dan.
Zaljubljenost mlade pevačice se vidi u svakom njenom osmehu, a veza na daljinu je uvek teška, pogotovo kada je par razdvojen već na početku zabavljanja, kao što je slučaj sa Sarom i Aleksandrom.
- Aleksandar mi mnogo nedostaje, ali kada je ljubav velika i prava, ona ne poznaje daljinu i granice. U tom slučaju, razdvojenost ne može ništa da promeni. Svi oblici moderne internet komunikacije koji olakšavaju stvari su nam dostupni - priča simpatična pevačica.
Sara se osvrnula i na koreografiju sa kolegom Viklerom u šou-programu na „Prvoj televiziji“, koja je izazvala mnogo polemike na temu morala.
- Koreografija za nastup i moju imitaciju pevačice Majli Sajrus nije bila zahtevna, ali je bila provokativna. Posle te emisije i publika se podelila, neki su podržali to što Skaj Vikler i ja nismo želeli da do kraja odigramo koreografiju i što smo izostavili jedan pokret, dok su drugi smatrali da morališemo, i to lažno. Postupili smo onako kako smo smatrali da je ispravno - kaže na kraju razgovora za “Hello!” Sara Jovanović.

Piše: Jelena Vlahović, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti