Veče glamura i mode: Poznate dame na „Hello!“ modnoj reviji

Veče glamura i mode: Poznate dame na „Hello!“ modnoj reviji

Autor: | 16/04/2012

0

U mraku sale „Belexpo“ centra samo se nazirala crvena limuzina na pisti. Posetioci su se tiskali pokušavajući da zauzmu što bolju poziciju kako bi videli ko su poznate dame koje će se pojaviti na reviji povodom izlaska prvog broja modnog izdanja „Hello! Fashion“, specijalnog dodatka magazina Hello!“, koja je organizovana na 31.“Amstel Fashion Weeku“. Luksuzno opremljeni časopis na dve stotine stranica posvećen je aktuelnim trendovima za proleće-leto 2012. i kreacijama najznačajnijih svetskih dizajnerskih imena.
Dok je nestrpljenje među gostima revije održane 2. aprila svakog minuta  raslo, prelepe dame iz našeg javnog života bile su spremne da zakorače crvenim tepihom.
Uz škljocanje blendi fotoaparata i prve taktove kultne pesme „Girls on Film“, prva je na pistu izašla zanosna glumica koja gradi karijeru u inostranstvu Katarina Radivojević. Tome je prethodila improvizovana vožnja u limuzini, sa vozačem, uz jake zvuke sirene i zaustavljanja vozila. Katarina je „zapalila“ pistu u provokativnoj „iscepanoj“ mini haljini.
- Nisam modni manijak, ali sam s godinama počela više da obraćam pažnju na oblačenje nego pre. Ne smatram da moram da nosim poznate brendove jer se vodim mišlju da mnogo toga nosim u sebi i da nije potrebno da imam garderobu iz poslednjih kolekcija. Uticaj života u inostranstvu je, što se mode tiče, vidljiv na meni, i odlično sam se uklopila u zapadnjački sistem nonšalantnog odevanja jer sam se oduvek tako oblačila. Revije sam svega dva puta u životu radila, jednom sam bila u ulozi manekena na reviji Verice Rakočević, drugi put sam to radila u humanitarne svrhe - rekla je atraktivna brineta.
Na pisti se posle Katarine pojavila njena koleginica, prelepa Mirka Vasiljević, koja je blistala dok je sigurno koračala i pozirala fotoreporterima.
- Volim da se oblačim onako kako se osećam, i to se menjalo s godinama jer sam ja odrasla i kežual stil zamenila nešto primerenijom garderobom. Modne trendove prilagođavam svom stilu, i primetno je da se oni ciklično ponavljaju ukrug.
Voditeljka vesti na „Prvoj“ televiziji Ana Mitić sve je zadivila držanjem na pisti iako joj je ovo bio „manekenski debi“:
- Imala sam tremu, ovo je bila prva revija u kojoj učestvujem. Sve je bilo lepo osmišljeno i uživala sam na pisti. Što se mode tiče, nisam previše prohtevna, najvažnija mi je udobnost. Naravno, bitno mi je da mi garderoba dobro stoji i da je kvalitetna.
Specijalan „pozdrav“ fotoreporterima na crvenom tepihu poslala je voditeljka Radio- televizije Srbije“, atraktivna Sandra Perović:
- Moj izgled bio je potpuno festivalski, stilistkinja je potpuno pogodila svačiji ukus i stil odevanja.
Poznata slikarka Jelena Blečić plenila je svojom otmenom pojavom na pisti.
- Moda mi je bliska i interesantna. Kao likovnjak, posmatram je kao deo posla, a kao žena uživam u njoj. Trudim se da trendove prilagodim sebi kako im ne bih robovala.
Minja Miletić
, voditeljka „Jutarnjeg programa  televizije „Pink“, ostavila je prisutne bez daha atraktivnom pojavom.
- Svega nekoliko puta sam se do sada našla u ulozi manekenke, priznajem da mi je prijao ovaj modni „izlet“ i to što je magazin „Hello!“ mene odabrao kao modela za reviju. Moda je najvažnija sporedna stvar na svetu, ali joj se ne sme robovati.
Poznata dama koja je oduvek intrigirala javnost lepotom, stilom i stavom, Olja Kovačević, svojom pojavom u elegantnoj toaleti zadivila je publiku.
- Moda je jedan od načina na koje pokazujemo kako želimo da komuniciramo s ljudima. Nisam neko ko slepo prati modne trendove, ali volim da se informišem i da uživam u modi. Dopadaju mi se ljudi koji imaju izgrađen prepoznatljiv stil. To je način na koji su izgradili ličnost, što se spolja vidi.
Čast da zatvori reviju pripala je našoj poznatoj i priznatoj modnoj dizajnerki koja je svojom energijom i dobrim izgledom „opila“ fotoreportere.
- Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u specifičnom i zanimljivom načinu prezentacije novog modnog časopisa „Hello! Fashion“. Odabir žena koje su svojim karakterima i karijerama dale „težinu“ ovom događaju uticao je na mene da prihvatim da učestvujem u reviji. Kriterijumi za odabir dama bili su strogi, što mi se dopalo - rekla je Verica koja je pokazala umešnost i prefinjenost u ulozi modela na reviji.
U defileu na crvenom tepihu piste učesnice revije nagrađene su gromoglasnim aplauzom posetilaca. Originalno osmišljena revija omogućila im je da pokažu harizmu i gracioznost u punom sjaju, pred mnoštvom gostiju i pripadnika sedme sile.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još