Glamuroznom revijom predstavljen prvi broj magazina Hello! Fashion (Foto)

Glamuroznom revijom predstavljen prvi broj magazina Hello! Fashion (Foto)

Autor: | 03/04/2012

0

U okviru 31. po redu manifestacije „Amstel Fashion Week“, u ponedeljak, 2. aprila, sa početkom u 22.00 održan je svojevrsni modni performans kojim je promovisan prvi broj specijalnog, luksuzno opremljenog izdanja Hello! Fashion“. Novo izdanje iz redakcije magazina „Hello!“  predstavlja ultimativni modni vodič koji čitaocima pruža priliku da se na jednom mestu, slikom i rečju, informišu o modnim imperativima za predstojeću sezonu.

Ana Mitić - „Cavalli class“

Poznate dame su koračajući pistom prekrivenom crvenim tepihom oživele glamurozne fotografije sa stranica prvog broja magazina „Hello! Fashion“.
Olivera Kovačević, Verica Rakočević, Sandra Perović, Ana Mitić, Katarina Radivojević, Jelena Blečić, Mirka Vasiljević i Minja Miletić predstavile su kreacije iz kolekcije proleće / leto 2012. vrhunskih svetskih brendova prema izboru stilistkinje Tijane Todorović, a za koreografiju ovog modnog performansa pobrinuli su se Slađana Tesla i Boško Jakovljević.

Minja Miletić - „Valentino“

Poznatim damama u ulozi manekenki podršku iz publike dali su Danica Drašković, Snežana Dakić, Biljana Obradović, Ašok Murti i druge ličnosti sa javne scene.


Olivera Kovačević - haljina „Versace collection“, šal „Cavalli class“

Mlada glumica Mirka Vasiljević objasnila je kako neguje svoj modni stil.
- Volim da se oblačim onako kako se osećam. To se menjalo s godinama jer sam ja odrasla i kežual stil zamenila primerenijom garderobom. Modne trendove prilagođavam svom stilu, i primetno je da se oni ciklično ponavljaju ukrug.

 Katarina Radivojević - haljina „Just Cavalli“, jakna „Pierre Balmain“

Njena koleginica Katarina Radivojević je nakon ove glamurozne revije izjavila:

- Nisam modni manijak, ali sam s godinama počela više da obraćam pažnju na oblačenje nego ranije. Smatram da ne moram da nosim poznate brendove jer se vodim mišlju da mnogo toga nosim u sebi i da nije potrebno da imam garderobu iz poslednjih kolekcija. Uticaj života u inostranstvu je što se mode tiče vidljiv na meni, odlično sam se uklopila u zapadnjački sistem nonšalantnog odevanja jer sam se oduvek tako oblačila. Pre revije „Hello! Fashion“ svega sam dva puta radila nešto slično - jednom sam bila u ulozi manekena na reviji Verice Rakočević, a drugi put sam to radila u humanitarne svrhe.

Sandra Perović - „Versace collection“

Novinarka Sandra Perović poznata po fantastičnom stilu odevanja podelila je svoje utiske nakon revije sa nama.
- Učestvovanje u reviji je za mene predivno iskustvo, posebno mi se dopalo što je stilistkinja Tijana Todorović svima u potpunosti pogodila ukus i stil odevanja.

Verica Rakočević - „Blu Girl“

I modna dizajnerka Verica Rakočević našla se u ulozi manekenke i prošetala pistom.
- Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u specifičnom načinu prezentacije novog modnog časopisa. Odabir žena koje su svojim karakterom i karijerom dale težinu ovom događaju uticao je na mene da prihvatim poziv da učestvujem u ovoj fantastičnoj reviji.
Kroz vrhunske fotografije sa modnih pista, kao i modne editorijale snimane na najatraktivnijim lokacijama širom sveta, za čije objavljivanje magazin „Hello!“ ima ekskluzivna prava, specijalno izdanje „Hello! Fashion“ će svakog marta i septembra biti u prodaji, predstavljajući najbolje iz kolekcija prestižnih svetskih brendova.
„Hello! Fashion“ predstavlja sublimaciju najkvalitetnijih sadržaja iz dvadeset zemalja u kojima se „Hello!“ objavljuje.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin