Keli Bruk i Tom Evans: Erupcija emocija

Keli Bruk i Tom Evans: Erupcija emocija

Autor: | 10/05/2011

0

Stomak Keli Bruk tek se nazire ispod njene lagane pamučne bluze dok ona, u petom mesecu trudnoće, kao zaljubljena šiparica dobacuje svojoj novoj ljubavi Tomu Evansu na plaži u Algarveu.
- Nastavi, dobro izgledaš kada trčiš - kaže glumica i model svom prelepom momku, bivšem škotskom ragbi igraču koji prvi put pozira zajedno sa Keli.
Tridesetjednogodišnja Keli je u novembru saznala da je trudna, istog meseca kada su počeli da se zabavljaju. Ali bilo bi neumesno pomisliti da je beba bila planirana pošto je očigledno da su potpuno zaluđeni jedno drugim.
- To se desi kada ste zaljubljeni - objašnjava ona, očigledno veoma srećna, dok ulazi u vilu Tomovih roditelja koja ima fenomenalan pogled na more.
- Predajemo se sudbini, to nije bilo planirano. I činjenica da sam bio potpuno očaran i do neba zaljubljen u nju je pomogla - kaže Tom, koji je pre dve godine imao tešku povredu, zbog koje je umalo ostao paralisan i zbog koje je morao da napusti karijeru ragbiste. - Kada mi je saopštila tu vest za Božić, čak nisam ni bio iznenađen, imao sam osećaj da je trudna.
- Ja sam od njega dobila dijamantske minđuše, a on od mene bebu - kaže ona uz veseo smeh koji joj je krasio lice tokom čitavog razgovora za magazin "Hello!".
Par je proveo Božić sa Kelinom porodicom, kojoj tada još nisu ništa rekli o trudnoći. Keli kaže da nije htela da upozna svoju majku sa Tomom uz reči: „Ćao mama, ovo je moj novi momak Tom i mi smo trudni!“ „To bi ipak bilo suviše,“ šali se ona.
Tomovi roditelji već dvadeset pet godina žive u Algarveu u Portugalu. Njegov otac vodi ekskluzivni golf klub „Pinheiros Altos“ sa didžejom Krisom Evansom, koji je Brajanov rođak.
Keli je očigledno već deo familije. Porodični psi Bela i Misi trče ka njoj da je pozdrave, dok Tomova majka Seli pomaže u pripremama da ugosti ekipu magazina „Hello!“. Seli je takođe organizovala i časove golfa za Keli, sporta koji je kao religija u familiji Evansovih.
- Tom i njegov stariji brat Maks su počeli da igraju golf kada su imali samo tri godine - kaže Seli i dodaje da su obojica igrali ragbi za Škotsku pre Tomove nesreće.
Keli je malo znala o Tomu kada su se upoznali za njen rođendan prošlog novembra kod zajedničkog prijatelja u klubu.
- Nekoliko nedelja pre toga čitala sam u novinama o njemu i njegovoj povredi. Pomislila sam da je to neverovatna priča. Ali ga nikada ranije nisam srela - objašnjava Keli.
- Naravno da sam znao ko je Keli pošto sam je gledao u šou-programu „Samo ples“ - iskreno Tom govori o svojoj devojci koja je učestvovala u ovoj emisiji 2007. godine, ali je morala da odustane od takmičenja pošto je njen otac Ken, nažalost, preminuo od raka pluća. Međutim, ona se vratila da se takmiči upravo zbog njega, posvetila mu pobedu, stigavši do finala.
- Iako je izvrsna plesačica, ona je osoba koja je postigla zaista puno u životu, ali bez obzira na to ostala je jednostavna i ima predivan osmeh. Baš sam želeo da je upoznam - iskren je Tom.
Međutim, Keli se prva predstavila.
- Mnogo ljudi, naročito onih najdivnijih, obično mi ne prilaze zato što imaju usađeno mišljenje o meni. Tako da se često ja usudim da načinim prvi korak - kaže Keli.
- Bilo je lepo što je napravila prvi korak. Uopšte nije bila nadmena kako sam očekivao - dodaje Tom.
- Da li pokušavaš da kažeš da sam te muvala - zadirkuje ga Keli.
Njihova veza je posle toga brzo napredovala.
- Od tog dana smo bukvalno non-stop bili zajedno. Nije bilo nikakvih igrarija i zato mislim da je naš odnos tako brzo napredovao, nismo morali da se nadmećemo čiji je ego veći. Volim Toma i on voli mene. Obožavamo da smo zajedno. Jednostavno je - u dahu govori Keli. - Istog trenutka sam osetila da je on taj. Pravi, to nikada ranije nisam osetila, što ima veze i sa mojim godinama. Nisam htela da gubim vreme sa nekim za koga nisam sigurna šta osećam. Bila sam sama dugo, šest meseci, ali nisam planirala da se skrasim sa nekim. U stvari mislila sam da ću biti sam neko vreme, što je bilo u redu, jer sam do tada stalno bila u nekim vezama.
Keli je bila u vezi sa glumcem Džejsonom Statamom, koji je glumio u filmu Gaja Ričija „Dve čađave dvocevke“ i sa glumcem Bilijem Zejnom koga je upoznala na snimanju filma „Tri“. Takođe je bila u dvogodišnjoj vezi sa zvezdom ragbija Denijem Siprijanijem, sa kojim je raskinula prošlog juna.
Keli poštuje svoje ranije veze i ne želi da priča o tome šta je pošlo naopako ili da ih upoređuje sa sadašnjom vezom, koja je još u ranoj fazi.
- Možete sa nekim da budete u vezi i dve godine, da ne vidite budućnost sa tom osobom, a opet možete nekog da upoznate i odmah znate da je to prava stvar. Mislim da smo oboje toosetili - kaže dok gleda u Toma koji klima glavom u znak odobravanja. - Nikada ranije nisam osetila tako nešto.
Vesti o bebi su dodatno opteretile vezu zaljubljenog para, ali ne smatraju da je to bilo kakva prepreka, naprotiv.
- Naravno, to je velika stvar u životu. Na početku veze ste još kao na medenom mesecu, ali, na sreću ili ne, baš tako na Tomovu sreću, moji hormoni su se pokrenuli veoma brzo i neko vreme bila sam čudovište. Tako da je on mogao da vidi i moju drugu stranu i eto nije pobegao - kaže Keli. - A kada se beba rodi, besane noći neće trajati večno, i ne vidim zašto bi nas beba sprečila da radimo ono što smo ranije isplanirali. Beba će jednostavno ići sa nama. Ovo dete nije rezultat mog iznenadnog razmišljanja o životu zato što sam ušla u tridesete. Jednostavno sam srela nekoga sa kim sam srećna.
Par je rekao njegovim roditeljima za trudnoću kada je Keli bila u trećem mesecu. Inače, veoma ih zanima kog je pola beba kako bi mogli da smisle ime za dete i sve detaljno pripreme za njegov dolazak na svet.
Ubrzo posle njihovog upoznavanja Tom je morao da joj prizna - da će se pojaviti u izdanju francuskog sportskog kalendara pod nazivom „Bogovi stadiona“ koji je osmislio Toni Djuran.
Oh, mislim da je prvo bila zabrinuta, mislila ja da ću istrtljati nešto o svojoj prošlosti kada sam joj rekao da moram nešto da joj kažem - seća se Tom. - Napravio sam pauzu i rekao: „Samo sam hteo da znaš da sam pozirao potpuno nag za jedan kalendar.“
Prisećanje na tu scenu je izazvalo kikotanje kod Keli koja je prošle godine dobila za svoje slike u „Plejboju“ ni manje ni više nego pola miliona dolara.
- Prvo sam mu rekla da želim da vidim te fotografije, onda sam istrčala napolje i kupila deset izdanja. Sve moje prijateljice su mi rekle: “Nikada nećeš naći boljeg! Nikada ga nemoj pustiti!“ Na fotografiji Tom izgleda kao grčki bog.“
- Ponosan sam na svoj izgled i volim da sam u formi, ali nemam pun ormar garderobe i ne provodim sate ispred ogledala - priznaje Tom.
Posle preranog i naglog završetka karijere Tom će morati da smisli čime želi da se dalje bavi. On je rođen u Harareu u Zimbabveu, ali je njegov deda iz Škotske. U februaru prošle godine sudario se na terenu sa protivničkim igračem i umalo ostao paralisan. Doktori su mu rekli da ima pedeset procenata šanse da će ponovo prohodati zbog opasne povrede vrata koja ga je gotovo koštala života. Imao je dve hitne operacije i danas živi sa metalnom pločicom u grudima i šest šrafova u leđima. Međutim, već posle osam nedelja mogao je ponovo da trči.
- Bio sam očajan kada sam shvatio da više nikada neću igrati ragbi zato što sam čitavu karijeru posvetio tome da dođem na mesto gde sam bio pre nesreće - seća se Tom. - Čudno je, nikada nisam verovao u sudbinu, ali da mi se nije dogodila ova nesreća nikada ne bih bio u Londonu i ne bih upoznao Keli.
- Nadam se da ne misliš da si morao da slomiš vrat kako bi me upoznao - kroz osmeh komentariše Keli.
- To što ću morati da smislim čime želim da se bavim u životu je vrlo uzbudljivo. Želim da se brinem o Keli i da budem dobar otac našem detetu, ali izgleda da se sve kockice same polako uklapaju - dodaje Tom.
Već je potpisao neke ugovore da radi kao televizijski komentator pošto poznaje čitavu ragbi ekipu iz Škotske koja će igrati na Novom Zelandu, a u kojoj će biti i njegov brat Maks. Takođe je završio i kurs na poznatom pozorišnom i filmskom institutu „Strasberg“, na preporuku Šona Konerija, velikog ragbi fana, koji je Tomu poslao pismo podrške posle njegove nesreće i preporučio mu da se oproba u glumačkom svetu.
Keli je srećna što može da se opusti i odmori od filmske karijere, koja je krenula odličnim tokom posle njenog nastupa u 3D horor filmu „Pirana“.
- Dobar je to osećaj. Već sam dosta postigla. Radim od sedamnaeste godine tako da sam veoma srećna što mogu da podržim Toma i da gledam kako njegova karijera cveta. Tokom trudnoće stiglo mi je i nekoliko zanimljivih ponuda. „Nju luk“ hoće da uradi sa mnom emisiju o materinstvu, a radila sam i na dizajniranju dečjih lutaka za prijateljicu koja pravi igračke. Još radim sa kompanijom „Ribok“, koja je zaista bila prava podrška. Oni jedva čekaju da se vratim u formu kako bismo nastavili saradnju u septembru.
Za ženu koja je poznata po svom bikinu telu i koja je redovno u vrhu svih lista seksi žena, neki bi očekivali da bi je trudnoća zaplašila. Ali ona je opuštena u vezi s tim.
- Potrebno je samo da se naviknete. Volela bih da se još više vidi. Sada izgledam samo kao da sam pojela veliku porciju testenina. Jedva čekam da izgledam kao veliki kit, za nekoliko meseci.
Ali odbija ideju o fotografijama sličnim onima koje je napravila Demi Mur tokom svoje trudnoće.
- Ne, ne volim takve stvari! - odlučno je rekla.
I nijedno od njih ni ne pomišlja na brak.
- Jedna po jedna stvar. Ne mislim da je nemoguće, ali da obećate da ćete nekog voleti do kraja života je velika stvar - kaže Keli. - Mislim da je veća obaveza i posvećenost da imate dete sa nekim. Ljudi se svaki dan razvode. Mi smo jednostavno preskočili taj deo i direktno smo prešli na doživotnu obavezu.

INTERVJU: Suzan Rožnaji
FOTOGRAFIJE: ekskluzivno za „Hello!“

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti