Bojana Maljević: Večiti entuzijasta

Bojana Maljević: Večiti entuzijasta

Autor: | 12/07/2012

0

Kada se pre dve decenije u filmu „Bulevar revolucije“ prvi put na velikom platnu pojavila u naslovnoj ulozi, glumica Bojana Maljević brzo je osvojila publiku svojim talentom i ljupkim izgledom. Simpatije nisu izostale ni dve godine kasnije kada je u antologijskoj seriji „Otvorena vrata“ odlično dočarala lik buntovne gradske devojke Ane koja uživa u vožnji motora i druženju sa „ortacima iz kraja“. Uspešna glumica kasnije je nastavila da mudro gradi karijeru pažljivo birajući uloge, a poslednjih godina se sa jednakim entuzijazmom bavi i produkcijom. U skladu sa novim poslovnim izazovom, atraktivna umetnica nedavno je u dogovoru sa autorima serije „Otvorena vrata“ odlučila da se upusti u avanturu snimanja nastavka priče o porodici Anđelić, a sve njene kolege glumci iz prvobitne ekipe, takođe su rado prihvatili taj izazov. Dok se priprema za početak snimanja koje je planirano na jesen, Bojana se raduje što će ponovo imati priliku da uživa u jedinstvenom humoru koji je karakterističan za tu seriju, a uz koji odrastaju i njeni sinovi Luka i Nikola koje je dobila u braku sa rediteljem Bobanom Skerlićem.
Koliko ste razmišljali o nastavku serije "Otvorena vrata" i šta je bilo prelomno da se odlučite za snimanje?
- Dugo samrazmišljala dok mi se nije sredila ideja šta bi to trebalo da bude i zašto. Prelomno je bilo to što su moja razmišljanja i entuzijazam iskazali koautori serije Miloš Radović i Biljana Srbljanović. Svakako je jedan od presudnih trenutaka bio i taj kada je Vesna Trivalić potvrdila da će ponovo igrati ulogu Cakane, koja je bila stub te porodice.
Jeste li očekivali ovoliko interesovanje javnosti za snimanje nastavka te serije?
- I jesam i nisam. Znala sam koliko fanova serija “Otvorena vrata” ima, ali nisam očekivala da se u kratkom vremenskom roku mediji toliko zainteresuju. Pre nekoliko dana pričala sam sa Lanetom Gutovićem, a on mi kaže: “A šta se ti čudiš?” Kao i da su potpuno jasni svi razlozi zašto je interesovanje gledalaca i javnosti toliko.
Ko će od glumaca iz prvobitnog tima ponovo igrati svoje uloge i imate li ideju za nova pojačanja?
- Likove iz porodice igraće svi koji su i bili tu, osim gospođe Angeline, jer Olivera Marković više nije sa nama. No, neće neko drugi igrati taj lik već ćemouvesti novi. Ugrinovića koga glumi Zoran Cvijanović tretiramo kao porodicu, svakako. Za ostale u ovom trenutku ne znam, jer se tek raspisuju priče, pa ćemo videti ko sve od starih članova ima razloga da se nađe i u novim epizodama, a ko će nam se od novih pridružiti. Mogu da kažem da će bitimnogo likova, kao i gostiju. O svima će javnost biti blagovremeno obaveštena.

Intervju: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti