I Sofija Jović u nastavku “Otvorenih vrata”

I Sofija Jović u nastavku “Otvorenih vrata”

Autor: | 11/07/2012

0

Sofija Jović, najpoznatija po ulozi Milice Jakovljević u seriji “Otvorena vrata”, pristala je da se pojavi u nastavku kultne serije, koja će posle 18 godina ponovo početi da se snima na jesen.
Sofija, koja danas ima 30 godina, još od srednje škole živi u Njujorku. Ona je na jednom forumu poručila fanovima da se raduje nastavku serije iako ne zna šta junake čeka i kako će sve izgledati nakon punoletstva serije.
- Drago mi je da je serija svima ostala u tako lepoj uspomeni i da se često reprizira. Radujem se što sam dobila poziv da učestvujem iako još ne znam šta nas čeka i kakav je scenario. Živim u Njujorku i nadam se da se to u skorije vreme neće menjati. Radim kao psiholog i pomalo se bavim istraživačkim radom - napisala je Sofija.
Sin Voja (Nikola Đuričko), Katarina-Cakana (Vesna Trivalić), bratanica Ana (Bojana Maljević), kćerka Milica (Sofija Jović) i muž i otac Dragoslav (Milan Gutović) čine originalnu postavku, koja je sada kompletirana.
U ambicioznom projektu glumice i producenta Bojane Maljević učestvovaće kompletan prvi sastav glumačke ekipe, sa izuzetkom preminule Olivere Marković. Glavna zasluga za serijal koji podrazumeva odličan posao pre nego je snimanje i počelo pripada Maljevićevoj, koja ističe da je ponosna na sebe što je uspela da okupi sve glumce.
- Moja supermoć je da Vesna Trivalić, Lane Gutović, Bogdan Diklić, Nikola Đuričko, Zoran Cvijanović, Sofija Jović i ostali zajedno ponovo stanu ispred kamere u ‘Otvorenim vratima’ - rekla je Bojana Maljević, čija će producentska kuća “Monte Royal Pictures” stati iza serije.
- S Vesnom sam provela božanstvenu noć na mojoj terasi. Kada biste vi znali koliko je ona fenomenalna, bili biste veoma ljubomorni na mene. Obe jedva čekamo jesen, da stanemo pred kamere - rekla je Bojana.
Ni Vesna Trivalić nije krila oduševljenje zbog novog snimanja.
- Ne mogu da se setim primera da je u istoriji naše televizije ikada rađen nastavak neke serije sa istom ekipom nakon skoro dve decenije. To je vest koja me je obradovala i uznemirila. Vrlo dirljivo, verujte - rekla je.
Sofija Jović, nekadašnja “starmala” kćerka Milica iz “Otvorenih vrata”, završila je pozorišnu režiju na Long Ajlendu, ali njeno primarno zanimanje je doktor psihologije i potpredsednica je kompanije “Prophase” iz Njujorka, koja se bavi obukom i istraživačkim radom iz oblasti psihologije.

Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin