Sergej Ćetković: Dani ispunjeni radošću

Sergej Ćetković: Dani ispunjeni radošću

Autor: | 06/11/2012

0

Pop pevač Sergej Ćetković nedavno je po ko zna koji put pokazao da ima veliko srce i učestvovao je u humanitarnoj manifestaciji „Imam jednu želju“, na kojoj su prikupljena sredstva za decu obolelu od malignih bolesti. Naime, Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka u saradnji sa restoranom „Cantina de Frida“ organizovalo je događaj na kome su, uz poznatog Crnogorca, nastupili i Aleksandra Radović, Vlado Georgiev, bend "Gitarsi", didžej Munja, dok je voditelj programa bio Ivan Ivanović. I pored toga što ima mnogobrojne privatne obaveze, jer je sa suprugom Kristinom nedavno usvojio devojčicu Milu, Sergej nije želeo da propusti ovu priliku i uzme učešće u humanitarnoj akciji.
- Uvek se odazovem pozivu za humanitarne akcije, a naročito kada je reč o deci, pošto sam tada najemotivniji. Drago mi je da moji prijatelji iz restorana „Cantina de Frida“ imaju sluha za ovakve stvari, ovo nije nije prvi put da se organizuju ovakve manifestacije. Ovog puta smo prikupili sredstva za decu obolelu od malignih bolesti, a organizacija „NURDORS“, sa kojom sam već sarađivao, odlično to radi. Sa kolegama sam dao maksimum kako bi se svi lepo proveli i kako bi to veče bilo uspešno - objašnjava Sergej koji je već nekoliko puta posećivao dečja onkološka odeljenja u različitim bolnicama.
- Više puta sam obilazio onkološka odeljenja i nema reči kojima bi mogao da izrazim svoje utiske, samo mogu da kažem da sam se uverio u apsolutnu tačnost izreke da zdrav čovek ima hiljadu želja, a bolestan samo jednu. Samo ime ovog humanitarnog koncerta „Imam jednu želju“ sve govori - kaže markantni pevač.
Stameni Podgoričanin, nežnog srca, posebno je osetljiv na decu od kada je pre nešto više od dve godine sa suprugom Kristinom usvojio prvu kćerku Lolu iz Doma za nezbrinutu decu u Bijeloj, a pre manje od mesec dana u njihov dom je stigla i devojčica Mila, koja sada ima pet meseci.
- Jako nam je lepo od kada je u naš dom došla još jedna devojčica. Ja sam već iskusni tata jer sam mnogo toga naučio odgajajući Lolu, tako da mi sada sve obaveze oko bebe lakše padaju. Već neko vreme smo imali u planu drugo dete, a kako se to sve sada odvijalo duga je i intimna priča - ističe Sergej i otkriva da njegova kćerka Lola nije ljubomorna na mlađu sestru.
- Lola je dobila sestru Milu koju mazi i pazi kao prava starija sestra - kaže Ćetković.
Poznati muzičar uskoro će objaviti novi singl za koji će snimiti i spot, dok će objavljivanje novog CD-a ostaviti za narednu godinu zbog mnogobrojnih obaveza.
- Sada imam više privatnih obaveza nego ranije, a želim da moj šesti po redu CD bude interesantan, drugačiji i kvalitetan, pa neću žuriti s tim. Publiku ću uskoro obradovati novim singlom, a planiram i mnoge koncertne aktivnosti. Pred Novu godinu, 13. i 14. decembra, pevaću u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, dok za beogradsku publiku pripremam veliki koncert na "Dan zaljubljenih" u "Kombank areni" - kaže na kraju pop zvezda.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti