Jelena Rozga: Ženska zabava u Splitu

Jelena Rozga: Ženska zabava u Splitu

Autor: | 14/09/2012

0

Hrvatska pop zvezda Jelena Rozga nedavno je proslavila trideset peti rođendan, što je bio odličan povod za slavlje. Atraktivna plavuša je odlučila da ovaj važan datum u svom životu obeleži u rodnom gradu Splitu, gde najradije provodi vreme i gde žive njeni dugogodišnji prijatelji. Kao idealno mesto za slavlje, lepa pevačica je izabrala restoran „Adriatik Grašo“, poznat po odličnim gastronomskim specijaliteti koji posećuju pravi hedonisti.
- Odlučila sam da svoj rođendan proslavim u restoranu mog dragog kolege Petra Graša, jer sam tamo čest gost i dobro se osećam. Pošto se služi odlična hrana, a raspoloženje kako osoblja tako i gostiju je uvek pozitivno, shvatila sam da je to odlično mesto za slavlje - kaže Jelena koja je svoj rođendan proslavila u ženskom društvu sa nekoliko dobrih dugogodišnjih prijateljica.
- Htela sam da sa mnom te večeri budu samo moje drage prijateljice i da na miru pričamo o svemu i svačemu. Ovog leta sam zbog poslovnih obaveza uglavnom bila na putovanjima i nedostajale su mi moje prijateljice i naši opušteni razgovori.
Dobre drugarice su provele prijatno veče na terasi poznatog splitskog restorana i uživale u odličnom izboru hrane i pića, ali i prijatnoj atmosferi i intimnim razgovorima. Po želji slavljenice nije bilo rođendanske torte i duvanja svećica, ali su zato uživale u najrazličitijim poslasticama.
- Nisam imala tortu, jer nisam tip koji voli da proslavlja svoje rođendana na klasičan način uz duvanje svećica, ali smo zato čitave večeri uživale u svim vrstama odličnih poslastica koje prave u restoranu - objašnjava popularna Splićanka koja ni ovog puta nije imala specijalne želje za narednu godinu.
- Moja najveća želja jeste da moji prijatelji i familija budu zdravi. Sve ostalo dolazi samo, ako se malo potrudimo i učinimo da nam život bude onakav kakav želimo. Nemam običaj da za rođendan pravim rekapitulaciju prethodne godine i da razmišljam o tome šta sam postigla u prethodnoj i koji su mi ciljevi za narednu godini. To podvlačenje crte uglavnom radim oko Nove godine, dok je sada bila prilika da se okupi društvo, proslavi i naravno da se dobiju lepi pokloni kojima se uvek obradujem - iskrena je Jelena, koja je ovaj važan datum proslavila i u društvu svog emotivnog partnera čiji identitet ne želi da otkrije.
- Na slavlju koje sam organizovala bilo je samo žensko društvo, ali me je moj dečko iznenadio narednog dana romantičnom večerom za dvoje - otkriva simpatična pevačica koja je dan posle rođendana nastupala prvi put u Novom Bečeju na manifestaciji „Velikogospojinski dani“:
- Bilo je jako lepo. Ranije sam sa grupom „Magazin“ često nastupala kako u Srbiji tako i u Vojvodini, ali ovo je bilo da prvi put pevam u Novom Bečeju. Moj menadžer mi je mnogo pričao o toj manifestaciji i drago mi je što sam sa kolegom Tonijem Cetinskim bila deo toga - zaključuje Rozga.

Tekst: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti