Slavko Beleslin: Dan za pamćenje uz najbliže

Slavko Beleslin: Dan za pamćenje uz najbliže

Autor: | 09/10/2012

0

Uz ime urednika i voditelja vesti na Televiziji „B92“, atraktivnog Slavka Beleslina u javnosti se uvek vezivao epitet „najpoželjniji neženja“. U nedavnom intervjuu za magazin „Hello!“ šarmantni Beograđanin „najavio“ je da će se njegov status promeniti zbog Ive Šiđanin, asistentkinje na novosadskom Fakultetu tehničkih nauka, u oblasti menadžmenta medija. Novosađanka nežnog izgleda zauvek je osvojila srce tridesetosmogodišnjeg televizijskog lica, a on je želeo da na pravi način proslavi 22. septembar, dan kada su se jedno drugome zavetovali na večnu ljubav.
Slavko je mesecima brižljivo osmišljavao dan kada će svojoj izabranici izgovoriti sudbonosno "da", a rezultat toga je svadba kao spoj tradicije i originalnosti. Na venčanje u Sabornoj crkvi, sa deset godina mlađom izabranicom, stigao je neobičnim starinskim autobusom, u kome su bili i njihovi kumovi.
- Želeo sam da naše venčanje bude tradicionalno, pa sam, u skladu s tim, organizovao i takav prevoz. Potrudio sam se da ovaj dan svima ostane u sećanju, samo je bilo potrebno da dobijem slobodne dane na poslu kako bismo upriličili svadbu - našalio se, u svom stilu, šarmantni Beleslin, koji je predstavnicima medija, ispred crkve, raspoloženo rekao da je veoma srećan.
Pre ceremonije crkvenog venčanja, Slavko je pokazao zabavnu stranu svoje ličnosti, igrajući sa izabranicom uz muzičku pratnju ispred crkve. On je napravio šalu pred okupiljenima, koju su svi pozdravili povicima i aplauzom. Naime, kada je izašao iz autobusa i krenuo ka crkvi, proveo je neko vreme sa sviračima, da bi potom shvatio kako je zaboravio nevestu u autobusu, te se vratio po Ivu.
Zaljubljeni par bio je nasmejan, ne skrivajući sreću što staje na „ludi kamen“. Posle ceremonije crkvenog venčanja svi su se uputili ka „Domu garde“ na Topčideru, gde je usledilo građansko venčanje i svadbeno veselje. Novinar Informativne redakcije Televizije „B92“ odlučio se za restoran u delu grada u kom je odrastao, a slavlje je upriličeno za rodbinu i veliki broj prijatelja, među kojima je bilo i poznatih ličnosti.
Televizijsko lice Ivan Zeljković na venčanje je došao sa suprugom, a među zvanicama su se našli i Zoran Baranac, Ivan Ivanović, Bojana Kesić, Maja Nikolić, Ivana Konstantinović i drugi.
- Muškarci nikad ne zamišljaju svoju svadbu, a proces planiranja venčanja sličan je velikom broju parova, prvo počnu da razmišljaju o maloj romantičnoj proslavi, a onda završe sa dve stotine ljudi, muzikom na struju i trubačima. Verujem da ću izbeći tu zamku jer volim sve što ima veze sa rečima „prijatelji“, „kafana“, „proslava“, pa ću odmah planirati i veliku žurku za taj dan - rekao je u intervjuu za magazin „Hello!“ Slavko, koji je sa izabranicom prijateljima i rodbini za venčanje poslao pozivnice „zanimljive sadržine“. “Iva i Slavko odmah su znali da ih čeka svadba na prvi pogled. I tako i bi“, deo je originalnog teksta na pozivnicama za romantično venčanje koje se, na radost mladenaca i svih zvanica, pretvorilo u dobru žurku.

Piše: Nadežda Jokić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti