Tamara Paunović: Novi izazovi

Tamara Paunović: Novi izazovi

Autor: | 12/10/2012

0

Jedna od naših najuspešnijih manekenki Tamara Paunović uskoro će se oprobati i u voditeljskom poslu, u novom televizijskom formatu „Siti i vitki“ koji vodi sa glumcem Sergejem Trifunovićem. Kako joj je ovo prvi posao na televiziji, lepa brineta je veoma uzbuđena pred početak emitovanja u oktobru.
- Imala sam do sada mnogo ponuda za rad na televiziji, a ovu sam prihvatila jer je reč o zdravoj ishrani i režimu života kome svi težimo. Emisiju vodim sa Sergejom Trifunovićem od koga sam mnogo toga naučila tokom snimanja, a stalni član je i kuvarica Đurđica Tatić. U svakoj epizodi imamo novog kandidata koji želi da promeni svoj način života i stekne zdrave navike, a mi mu pomažemo u tome. Postoji i modni deo emisije gde ja savetujem goste kako da garderobom prekriju određene nedostatke - počinje priču Tamara.
- Nažalost, ne mogu da se pohvalim da sam dobra kuvarica, pa je rad u ovoj emisiji za mene dragocen. Shvatila sam kako da brzo pripremim zdrave obroke i trudiću se da to primenjujem. Uvek sam se oslanjala na genetiku i ne mogu da se pohvalim da sam u mladosti mnogo vodila računa o ishrani, ali sam primetila da se bolje osećam kada se hranim zdravo i redovno vežbam, pa to u poslednje vreme i činim.
Zahvaljujući mladalačkom izgledu, zgodna dama se još bavi manekenstvom, ali je odlučila da se više neće pojavljivati na modnim pistama jer smatra da bi taj posao trebalo prepustiti mlađim koleginicama.
- Dugo već želim da se potpuno oprostim od modne piste, ali poslednjih godina sam radila revije za moje prijatelje, pošto nisam mogla da ih odbijem. Poslove koji se odnose na snimanja i dalje radim i imam ponude, jer sam se trudila da tokom karijere biram poslove i nisam trošila svoj lik. Osim toga, odskora se bavim i organizacijom revija i modnih događaja, mogu da se pohvalim da sam sama organizovala poslednju reviju Suzane Perić - iskrena je Paunovićeva koja tvrdi da se ne kaje što je odustala od inostrane karijere iako je imala mnogo zanimljivih ponuda.
- Još sa šesnaest godina, kada sam počela da se bavim manekenstvom, dobijala sam ponude za rad u inostranstvu, ali mi roditelji tada nisu dozvoljavali da napustim gimnaziju. Kasnije, kada sam upisala fakultet, otišla sam u Milano i shvatila sam da je tamo život modela isuviše neizvestan i da to nije za mene. Uvek mi je bilo lepše da budem ušuškana i kod kuće. Naravno, imala sam priliku da mnogo putujem zbog posla i obišla sam neke destinacije poput Pakistana, koje verovatno nikada ne bih obišla. Godinama sam radila i „Nedelju visoke mode“ u Rimu, koji je, inače, pored Beograda, moj omiljeni grad.
Kao što nikada nije bila ambiciozna u poslu, Tamara se sličnim pravilom rukovodi i u emotivnom životu. Atraktivna brineta tvrdi da ne razmišlja mnogo o tome kada će se udati i roditi dete jer joj je najbitnije da pronađe svoju srodnu dušu.
- Ne opterećujem se pitanjima o udaji jer nisam tip osobe koja voli da išta čini na silu. Uvek sam u životu želela da mi se stvari dešavaju spontano. Zato mi je bitnije da pronađem srodnu dušu nego da odem sa nekim pred oltar. Ni kao devojčica nisam zamišljala svoje venčanje ni venčanicu, pa to ne radim ni sada - zaključuje Tamara.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti