Tamara Paunović uskoro u ulozi voditeljke

Tamara Paunović uskoro u ulozi voditeljke

Autor: | 30/08/2012

0

Gledaoci B92 uskoro će moći da prate zanimljiv serijal “Siti i vitki”, koji će u paru voditi manekenka Tamara Paunović i glumac Sergej Trifunović. Njima će se na zadatku pridružiti i profesionalni kuvari, uz čije savete će se veštini korisnog i brzog kuvanja pored gledalaca naučiti i sami voditelji.
- Sergej i ja skoro da ne znamo da kuvamo, ali sa nama je profesionalna kuvarica Đurđica i ona će gledaocima pokazati kako da se oslobode suvišnih kilograma bez iscrpljujućih dijeta ili hirurških intervencija. Po konceptu emisije i nas dvoje postajemo sve stručniji kad je kulinarstvo u pitanju i brzo ćemo naučiti kako da spremimo kuvani obrok za najkraće vreme i ponesemo ga na posao kako ne bismo posezali za brzom i nezdravim hranom, jer se ishrana odražava na naše zdravlje - kaže Tamara, te objašnjava da će novi format na domaćim TV kanalima savetovati gledaocima kako da žive kvalitetnije i bolje i da unaprede životni stil i promene loše navike.
- Nisam striktna ni u čemu, ali se trudim da živim zdravo i da se što zdravije hranim, da ukoliko nemam vremena za kuvanje onda bar obarim pirinač i pomešam ga sa tunjevinom ili ukoliko jedem sendvič, da on ne sadrži prerađevine poput salame i kobasice, već neku ribu i da umesto belog koristim crni hleb - navodi čuvena manekenka svoja pravila za očuvanje vitkog struka i dobrog zdravlja. Međutim, svi znaju da bez fizičke aktivnosti nema trajnih rezultata, te emisija ima još jedan aspekt.
- Pored ishrane, publiku ćemo podstaći da neminovno vežbaju i da ukoliko ne mogu da budu konzumenti organske hrane, koja je za naše prilike skupa, paze gde kupuju voće i povrće i da ga na kraju krajeva dobro peru pre jela. A ja ću primeniti i svoje modno iskustvo da damama koje imaju višak kilograma pokažem kako da prikriju nedostatke a da ne izgube ženstvenost - ističe Paunovićeva.

Izvor: 24sata

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin