Elena Karaman-Karić: Vikend za pamćenje

Elena Karaman-Karić: Vikend za pamćenje

Autor: | 15/10/2012

0

Dizajnerka nameštaja i enterijera, osnivač kompanije „Lorka dizajn“  Elena Karaman-Karić proteklog vikenda je u krugu porodice i najbližih prijatelja proslavila četrdeset prvi rođendan u Bokokotorskom zalivu. Prethodne godine rođendansko slavlje upriličila je u Moskvi, a ovoga puta zanosna dama je sa dragim ljudima uživala u čarima Jadranskog mora. Uspešna poslovna žena i brižna majka devetnaestogodišnjeg Luke, četrnaestogodišnjeg Matije i najmlađeg, šestogodišnjeg Simona posle veoma uspešnog, ali i napornog poslovnog perioda želela je da njen rođendan bude intimna proslava upriličena za najuži krug prijatelja. Ponosna supruga tridesetčetvorogodišnjeg Jugoslava Karića zvanice je ugostila u svom malom raju, u mestu Ljuta na Crnogorskom primorju.
Rođendan je za Elenu bio prilika da okupi drage ljude i sa njima nekoliko dana uživa u neobaveznoj, prijatnoj atmosferi, ovog puta bez posebnog protokola i bez prisustva medija. Gosti su bili oduševljeni krstarenjem Bokokotorskim zalivom, vrhunskim specijalitetima i odličnom muzikom, a slavljenica je, nenašminkana, blistala u jednostavnoj crnoj haljini na luksuznoj jahti. Za razliku od glamuroznih proslava prethodnih godina, ovaj rođendan bio je  jednostavan, bez velike pompe i glamura. Njen najstariji sin Luka zbog obaveza koje ima u Njujorku nije mogao da dođe na proslavu, dok su se Matija i Simon sjajno provodili sa majkom na jahti, a po podne i na večeri u vili "Miločer". Skrivena od znatiželje medija, porodica je imala priliku da se sasvim opusti i nadoknadi vreme propušteno zbog poslovnih projekata kojima je Elena posvećena.
- Malo šarmantno primorsko mesto Ljuta i ceo Bokokotorski zaliv za mene imaju posebno značenje. To je moja oaza mira, gde sam u neposrednoj vezi sa prirodom i morem,što je za mene od neprocenjivog značaja. Skriveno mesto gdeuživam u malim, svakodnevnim stvarima, meditiram, stvaram nove ideje, obnavljam i nadoknađujem energijui volim život - kaže slavljenica za magazin "Hello!".
Raspoložena i nasmejana, Elena zaista ima mnogo razloga da bude srećna i da proslavlja život. Već osam godina je u skladnom braku sa suprugom Jugoslavom koji je veoma pažljiv, svesrdno joj pomaže u vaspitanju i brizi oko sinova i nesebično podržava njene poslovne ambicije. Odnos sa decom bazirala je na poverenju, a najvažnije joj je da osećaju sigurnost i podršku u svakom trenutku. Za uspešnu dizajnerku porodica je stub svega i kada god joj obaveze to dozvoljavaju, ona se potrudi da okupi svoje najmilije.
- Želela sam da moje drage prijatelje počastim kratkim odmorom i sa njima podelim spokoj i radost koju osećam kada sam na tom moćnom mestu posebne energije. Bio je to opušten vikend, uz puno smeha koji je fantastična terapija za haotično i brzo vreme u kome živimo - rekla je ekskluzivno za "Hello!" nasmejana Elena, spremna za nove pobede.
Posle kratkog predaha uspešna dizajnerka vraća se poslovnim obavezama, a za nekoliko dana putuje u London i Toskanu gde je očekuju pregovori za naredni projekat.

Piše: Jelena Vlahović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti