Lepa Brena: Biće vremena za pesmu i koncerte

Lepa Brena: Biće vremena za pesmu i koncerte

Autor: | 28/10/2012

0

Popularna pevačica Lepa Brena vratila se nedavno iz Amerike, gde je boravila nekoliko nedelja u porodičnoj kući u Majamiju. U krugu porodice i prijatelja, popularna pevačica organizovala je intimnu proslavu povodom 52. rođendana i upisa njenog starijeg sina Stefana na univerzitet Beri, gde igra i tenis za fakultetski klub.
- Moja porodica toliko često slavi razne zajedničke datume, rođendane i uspehe, tako da moj rođendan dođe kao sledeći na redu, jer ja zaista tome ne pridajem neki naročit značaj - kaže za "Novosti" Lepa Brena.
- Ovog puta smo napravili žurku sa našim prijateljima i komšijama u Majamiju, a bili su tu i Stefanovi drugari s koledža. Uz najiskrenije rođendanske želje, dobila sam pregršt zanimljivih i originalnih poklona. Posebno mi se dopao šampanjac sa inicijalima L. B., kao i šaljiva čestitka dvojice mališana na kojoj je pisalo "Lepa Breno, srećan rođendan. Volimo te!".
Boravak u Americi, Brena je iskoristila kako bi se podvrgla lekarskim pregledima zbog tromboze u potključnoj veni, zbog čega je u avgustu završila u Institutu za kardiovaskularne bolesti.
- U Americi mi je potvrđena dijagnoza koju su mi dali naši lekari u Srbiji. Ostalo mi je da uradim još nekoliko analiza, ali najvažnije je da sam sada u redu i da je sve kako treba. Ono što mi je najvažnije jeste da sam mirna u emotivnom smislu, jer sam imala želju da vidim Stefana, kako se uklopio, gde trenira, u kakvom je stanju i raspoloženju, jer ne reaguju sva deca isto na samostalnost. Međutim, imam sve razloge da budem srećna i zadovoljna. Čim su mi dozvolili da letim, otišla sam i na licu mesta sam se uverila da je sve kako treba. Stefan se lepo snašao i njegovi studentski dani teku dobro. A kad imate mir u duši, kockice u svim drugim aspektima života se nekako same slože - kaže Lepa Brena.
Mada se u poslednje vreme u domaćoj štampi moglo pročitati da priprema novi album, koji navodno treba da izda do kraja godine, Brena je izričita u tome da joj je zdravlje trenuto preče od pesme.
- Čitala sam o sebi i svojim planovima svašta, iako iz moje PR službe nije izašlo nijedno jedino obaveštenje. Svesna sam u kojoj meri intrigiram javnost, ali neću raditi, ako na to mislite, jer imam mnogo privatnih obaveza koje bi trebalo da završim. Ova pauza mi je idealna prilika da se posvetim sebi. Biće vremena za pesmu i koncerte - poručuje slavna pevačica.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još