Toni Cetinski: Nijedan razvod nije lak

Toni Cetinski: Nijedan razvod nije lak

Autor: | 09/11/2012

0

Hrvatski pevač Toni Cetinski posle zagrebačke promocije, nedavno je i beogradskoj publici predstavio svoj novi CD na kome je četrnaest pesama. Publika će i ovog puta imati priliku da uživa u odličnim melodijama, karakterističnim za ovog muzičara, a po njegovom priznanju on se najviše pronalazi u numeri „Opet si pobedila“, koju je posvetio bivšoj supruzi Ivani Nobilo, koju je promovisao kao svoj prvi singl neposredno posle razvoda.
- Ne bih da budem patetičan, ali svaki razvod je težak. Ne u smislu da žalim za nečim, nego na to gledam kao na gubitak, a tu nema sreće. Dobro je to što smo moja bivša supruga i ja ostali najbolji prijatelji i saradnici. Možda je naš rastanak i najcivilizovaniji za koji znam, tako da ukoliko neki par baš mora da se raziđe, ja mu želim takav kraj. Nas dvoje se viđamo svakodnevno, družimo se i smejemo, što mnogo govori o nama. Naime, dvanaest godina smo bili u braku, tako da nema razloga da prestanemo da verujemo jedno drugome. Nismo se rastali zbog prevare, niti je neko od nas izneverio drugog - otkriva pop zvezda i dodaje da poslednje tri godine razmišlja o razvodu.
- Odluku da se raziđemo Ivana i ja nismo doneli preko noći već smo o tome razmišljali poslednje tri godine. U tom periodu izgradili smo divno prijateljstvo i zato je naš odnos sada tako dobar. Čak se i poveravamo jedno drugome, ali ne preterujemo u tome, naravno sa njom se ne konsultujem o ljubavnim pitanjima, to bi već bilo previše.
Nekoliko meseci posle razvoda, talentovani muzičar otpočeo je vezu sa Sandrom Muvlaj, menadžerkom u „Fabrici duvana“ u Rovinju. Iako je želeo da ovu vezu sačuva od javnosti, njih dvoje su letos zajedno fotografisani na Hrvatskom primorju.
- Nova veza i partnerka mi toliko znače da ne želim uopšte da pričam o tome. Ona nije javna osoba i poštujem njenu želju da ne bude u medijima. Nas dvoje smo hteli da sačuvamo ljubav od javnosti, ali su nas preduhitrili, tako da se sada zna da smo zajedno. Kada čovek prođe kroz neke stvari, postaje zreliji i realniji. Zato ovog puta neću žuriti u brak kao što sam to činio sa prvom i drugom suprugom. Mogu biti zaljubljen i na sedmom nebu, ali ovog puta želim da uživam u čistoj ljubavi bez papira. To ne znači da ne verujem u brak, ali ne bi trebalo praviti presing oko tih stvari - iskren je Cetinski koji slobodne trenutke koristi kako bi provodio vreme sa svojim sinom Kristijanom, koga je dobio sa prvom suprugom Antonelom Butigan i kćerkom Piom iz drugog braka.
- Pia sada ima tri godine, obožava Mikija i Mini Maus, tako da u novembru planiramo da je vodimo na veliki Diznijev spektakl koji se održava u Zagrebu zbog čega je jako uzbuđena. S druge strane, Kristijan ima petnaest i već je pravi mangup. Jako je lep na svoju majku, a odlično je i vaspitan, na čemu sam takođe beskrajno zahvalan bivšoj supruzi jer je ona najviše vremena provodila sa njim. Pošto je moj sin ušao u pubertet, sada je na meni obeveza da mu se posvetim. Ne mogu vam objasniti šta me sve pita i koliko je tu škakljivih tema, jer bi se naljutio. Inače, dobar je momak i najbolji je gitarista u svojoj klasi, a postoji i ideja da uskoro nastupa sa mnom. Osim talenta za muziku od mene je nasledio i emotivnost - zaključuje Toni, koga u narednom periodu očekuju mnogi poslovni izazovi, jer u decembru počinje turneju po Hrvatskoj, dok na proleće planira da peva i beogradskoj publici.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin