Toni Cetinski: Spreman sam za novi brak

Toni Cetinski: Spreman sam za novi brak

Autor: | 14/11/2012

0


Hrvatski muzičar Toni Cetinski otkrio je da je spreman da ponovo stane na "ludi kamen" iako iza sebe ima dva propala braka.
- Nemam ništa protiv da ponovo stanem na ludi kamen iako mislim da je potpisivanje tog papira samo posao za advokate. Ljubav ne zavisi od te hartije, mada možda bude treća sreća ako uhvatim zlatnu ribicu.
Jesi li sada zaljubljen?

- Mislim da jesam, mada sam ja uvek zaljubljen u ljubav i sva ta nežna osećanja koja se rađaju u čoveku.
Kako si preboleo razvod od Ivane i u kakvim ste odnosima sada?
- Svako ko kaže da je srećno razveden laže, osim ako u tom braku nije trpeo fizičko nasilje pa je jedva čekao da pobegne od toga. Razvod duboko u sebi doživljavam kao lični poraz jer sam oba puta u brak ušao u nadi da će trajati do kraja života, ali nije išlo. Sa obe bivše supruge ostao sam u dobrim odnosima, čak i da nema dece bilo bi tako jer smo odrasle osobe koje mogu da se izdignu iznad ega.
Da li je tačno da je pesma „Opet si pobedila" posvećena bivšoj supruzi Ivani?
- Pesma potpuno odslikava sve kroz šta sam prošao, jer ju je uradio moj kum Miro s kojim se viđam više nego sa bratom. On je samo moje emocije pretočio u pesmu.
Da li bi oprostio prevaru?
- Iskreno, ne bih. I ne očekujem da to neko meni oprosti.
Da li će sin Kristijan i ćerka Pia krenuti tvojim stopama?
- Pia je još mala, dok je Kristijan u prvom razredu srednje škole i još uvek se traži, tako da ću sačekati da odraste za te odlike. Odličan je gitarista, ali mislim da je previše pristojan za estradu.
Smršao si šest kilograma za tri nedelje. Koja je tajna?
- Živim sam, pa moram da kuvam, ali sam počeo zdravije da se hranim. Nisam baš uspešan, ali kuvam od srca. U skidanju kilograma pomogli su mi i čajevi mog travara, ali ima tu još viška.
Hoćeš li tradicionalno za Dan zaljubljenih biti u Areni u Beogradu?
- Neću, jer je drugi kolega rezervisao taj termin. Zato ću, posle Zagreba i Slovenije, na proleće doći u Beograd kao šlag na torti.
Ne kriješ da pratiš „Sulejmana Veličanstvenog". Čime te je osvojila ta serija?
- Možda je harem bio presudan. Pre bih bio Sulejman nego Bond, jer Džejms ima neke prolazne žene, a ja bih više voleo četiri fiksne kao Sulejman. Šalu na stranu, u toj seriji je bilo dosta dokumentarnih momenata, a i rađena je u visokoj produkciji.

Izvor: Press

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti