Toni Cetinski i Ivana Nobilo predali papire za razvod

Toni Cetinski i Ivana Nobilo predali papire za razvod

Autor: | 06/03/2012

0

Pre četiri meseca javnost je saznala da Toni Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski više ne žive zajedno. Par je tad naglasio da je reč samo o odluci o odvojenom životu, te su tom prilikom demantovali da se razvode. Brak ipak nisu uspeli da spasu – predali su papire za razvod. Tu informaciju potvrdila je za Index.hr njihova PR menadžerka Snježana Jerković, ne iznoseći nikakve detalje brakorazvodne parnice, pa tako nije poznato kad su papiri tačno predati, kao ni kad se očekuje da će brakorazvodni proces biti okončan.
Podsetimo, Toni i njegova menadžerka Ivana nakon sedam godina veze venčali su se sredinom septembra 2007. godine na Crvenom otoku nedaleko od Rovinja, uz brojne poznate zvanice i prijatelje. Sredinom januara 2009. godine postali su ponosni roditelji devojčice, kojoj su dali ime Pia. Toni iz prethodnog braka s modelom Antonelom Butigan ima 14-godišnjeg sina Kristijana.
U saopštenju koje je PR menadžerka porodice Cetinski poslala u novembru prošle godine, kad se saznalo za njihove bračne probleme, bilo je navedeno:
- Privatne događaje poput njihovog venčanja, rođenja kćeri, krštenja, godišnjica i slično, Toni i Ivana čuvali su kao dio svoje intime pa ni ovaj intimni moment ne žele da dele sa medijima. Toni Cetinski i njegova supruga Ivana Nobilo Cetinski se ne razvode. Potvrđujem vam da je bračni par odlučio da živi razdvojeno. Odluku su doneli sporazumno i u prijateljskoj atmosferi, a do odluke nije došlo zbog trećih osoba. Privatni život nema uticaja na njihovu uspešnu poslovnu suradnju, koja se nastavlja i dalje.

Izvor: Index.hr
Foto: Nacional.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin