Marija Marić - Marković: Aktivni trudnički dani uz najmilije

Marija Marić - Marković: Aktivni trudnički dani uz najmilije

Autor: | 11/12/2012

0

Pevačica Marija Marić-Marković, poznatija kao Mari Mari, nedavno je ušla u osmi mesec trudnoće i polako se sa suprugom Urošem Markovićem sprema za dolazak još jedne kćerke. Prinovi se veoma raduje i njihova trogodišnja devojčica Una koja jedva čeka da dobije sestru. Lepa crnka u trudnoći se odlično oseća i zbog toga je veoma aktivna trudnica.
- Tokom prve trudnoće bila sam više razmažena nego ovog puta pošto tada nisam imala dete i bavila sam se stvarima koje nisu toliko značajne. Međutim, sada su se stvari mnogo promenile i u ovoj trudnoći sam aktivnija nego ikada - objašnjava Marija i tvrdi da se na drugo dete odlučila pre svega zbog kćerke.
- Mislim da svaki bračni par koji je u mogućnosti da svom detetu podari brata ili sestru treba to i da uradi. Želela sam drugo dete pre svega zato što smatram da je za moju Unu bolje da ne odrasta sama. Znam da bi mi bilo lakše da imam samo jedno dete jer sam već navikla da tako funkcionišem, ali uz dobru organizaciju sigurna sam da će sve ići kako treba i kada druga beba dođe. Imam veliku podršku supruga, kao i moje porodice, što mi mnogo znači.
Simpatična pevačica je pre nekoliko meseci saznala da će roditi devojčicu i sa suprugom je počela da smišlja ime za nju.
- Mislili smo da će biti dečak i smislili smo ime za njega, ali je onda ultrazvuk pokazao da je devojčica, pa smo još neodlučni. Želja nam je da ime bude kratko sa nekim značenjem, mada još nismo naišli na takvo. Una je predložila da se njena sestra zove Ena, ali videćemo da li će tako biti - kaže šarmantna pevačica koja tvrdi da se njena kćerka Una raduje novom članu porodice, ali i pokazuje prve znake ljubomore.
- I pored toga što Una ima samo tri godine, svesna je da će sa dolaskom drugog deteta morati da deli pažnju koja je sada rezervisana samo za nju, tako da je pre nekoliko dana počela da me štipa za stomak i na taj način izražava negodovanje. Zanimljivo je koliko su današnja deca svesna svega što ih okružuje i znaju mnogo više nego što mi, odrasli, možemo i da pretpostavimo.
Lepa Beograđanka tvrdi da njena devojčica već sada pokazuje interesovanje za muziku, zbog čega je počela da pohađa muzičku radionicu, koju njena majka vodi, u kojoj ima priliku i da se druži sa vršnjacima.
- Moj suprug se bavi muzikom, kao i ja. Mi smo se tako i upoznali i muzika nas je spojila jer smo, sarađujući, shvatili da razmišljamo na isti način. Una je nedavno počela da dolazi u moju radionicu jer imam grupu trogodišnjaka, a meni lično je vrlo zanimljivo da radim sa tako malom decom, pošto je profesoru tada najteže da im održi koncentraciju. Inače, moja kćerka je veoma živahno dete, pa se suprug i ja trudimo da njenu energiju usmerimo na pravi način - objašnjava Mari Mari, koja je u saradnji sa suprugom nedavno snimila kompoziciju „Niko kao ti“.
- Ja sam autor muzike i teksta, dok je moj suprug radio aranžman. Nas dvoje smo zajedno sarađivali i na mom prethodnom albumu, što se pokazalo dobro. Veoma sam zadovoljna pesmom, a nadam se da će biti i publika. Pošto se odlično osećam u trudnoći, u petom mesecu sam snimila i spot za ovu pesmu - zaključuje poznata dama koja će se poroditi krajem januara.

Tekst: Ivana Nikolić

Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti