Nikolina Pišek i Matija Ćorković: Krst optočen brilijantima iz juvelirnice „Tifani“ novi je dokaz velike ljubavi

Nikolina Pišek i Matija Ćorković: Krst optočen brilijantima iz juvelirnice „Tifani“ novi je dokaz velike ljubavi

Autor: | 06/02/2011

0

Zanosna voditeljka Nikolina Pišek, koja je nekoliko puta sa biznismenom Matijom Ćorkovićem viđena u romantičnoj šetnji Zagrebom, više ne krije nežne emocije prema atraktivnom berlinskom preduzetniku, javnosti poznatom po vezi sa pevačicama Anom Nikolić i Danijelom Vranić. Iako mesecima, od kada je počela njihova romansa, u javnosti nisu komentarisali njihove nežne emocije, ljubavni par više ne krije zaljubljenost, koja je očigledna. Njihova romansa se odvijala na relaciji Berlin-Zagreb, a nedavno su viđeni kako bez straha od fotografa razmenjuju nežnosti u Beogradu, na rođendanskoj zabavi modnog kreatora Saše Vidića, koji je blizak prijatelj atraktivne brinete.

Matija, kojem je Beograd omiljeni grad za provod, u srpsku prestonicu je doputovao samo zbog rođendana koji je bio važan njegovoj lepšoj polovini, sa kojom, po svemu sudeći planira budućnost. Naime, posle novogodišnjih praznika on je svojim prijateljima otkrio kako misli da je hrvatska televizijska zvezda ona prava koju je godinama čekao. Na pitanje da li je informacija da sa Nikolinom, koja je zbog učešća u kvizu "Ja volim Srbiju", a na koje njeni zemljaci ne gledaju blagonaklono, poslednjih dana ponovo u centru pažnje medija u celom regionu, planira budućnost tačna, ljubazni biznismen je za magazin „Hello!“ kroz smeh rekao:
- Iako ne volim da pričam o privatnom životu, jer nisam javna ličnost, veza nam se razvija u dobrom smeru i među nama se sve odvija savršeno. Ne krijemo da smo zaljubljeni, paparaci su nas nekoliko puta u Zagrebu „uslikali“ dok smo se šetali. Što se tiče osećaja da li je Nikolina ona prava, džentlmenski ću to zadržati za sebe.
Matija je poznat po velikoj galantnosti, koju je uvek pokazivao, kako prema svojim izabranicama, tako i prema društvu, pa je nedavno lepu brinetu tokom romantičnog boravka u Barseloni iznenadio skupocenim novogodišnjim poklonom. Darovao joj je krst optočen brilijantima koji je kupio u čuvenom „Tifaniju“. Zaljubljenom paru društvo je pravio novi par poznatih Srba - voditeljka Aleksandra Jeftanović i biznismen Aleksandar Švraka, koji je Matijin blizak prijatelj.
Na pitanje da li se obradovala lepom poklonu atraktivna tridesetčetvorogodišnjakinja je za magazin „Hello!“ rekla kako joj se novogodišnji dar veoma dopao.
- Još je rano da predviđam zajedničku budućnost sa Matijom, a i ne bih  intimu toliko otkrivala javnosti. Veza nam je divna, imamo lep odnos i vrlo sam zadovoljna - rekla je harizmatična voditeljka.
Nikolina i dve godine mlađi Matija nekoliko puta su viđeni u provodu u beogradskom klubu „Sinema“, u kojem su se ponašali opušteno, znajući da nema fotografa. Poznata Zagrepčanka donedavno nije želela da daje informacije o romansi koju je započela po raskidu troipogodišnje veze sa roniocem Kristijanom Curavićem. Ćorković, koji je suvlasnik berlinskog restorana „Lagano“, i zgodna voditeljka upoznali su se nekoliko godinu dana u Beogradu, kada je Nikolina još  bila u vezi sa Kristijanom. Pošto ih je kasnije spojio poslovni odnos, među njima je počela da se rađa privlačnost, budući da su oboje bili slobodni. Matijino preduzeće bilo je zainteresovano za sponzorstvo spota za duetsku pesmu Nikoline Pišek i Saše Kovačevića. Od sredine prošle godine otpočeli su vezu i stalno su putovali jedno kod drugog. Mladi i uspešni Matija prisustvovao je venčanju voditeljkine prijateljice u Zagrebu, a ta informacija je brzo stigla do javnosti. Da je ljubav među njima jača i ozbiljnija, moglo se čuti posle putovanja u Španiju, jer je Matija sve više bio oduševljen svojom devojkom, što je pričao svojoj bliskoj okolini. Iako se nedavno u njegovom okruženju moglo čuti da Nikolinu uskoro vidi kao svoju nevestu, sposobni biznismen to nije želeo da potvrdi, već je kroz smeh rekao da ne bi da pravi takve prognoze u javnosti. Ko zna, kako se veza dvoje uspešnih ljudi „zahuktava“, možda će uskoro na Nikolininoj ruci zablistati prsten iz „Tifanija“.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin