Nikolina Pišek: Rame uz rame sa svetskim zvezdama na crvenom tepihu

Nikolina Pišek: Rame uz rame sa svetskim zvezdama na crvenom tepihu

Autor: | 15/04/2011

0

Poznata hrvatska voditeljka Nikolina Pišek, koja je u svet glume zakoračila prošle godine ulogom u seriji „Najbolje godine“, prisustvovala je dodeli „Džejson empajer“ nagrada u Londonu. U organizaciji najtiražnijeg britanskog filmskog časopisa ova priznanja su dodeljena velikim holivudskim imenima. Nikolina se na crvenom tepihu ovog glamuroznog događaja našla zahvaljujući pozivu glavnom sponzoru koji ima predstavništvo u Hrvatskoj. U kratkoj bež čipkanoj haljini sa dubokim dekolteom, kreatora Igora Jurića Elea, jedna od najatraktivnijih Hrvatica plenila je pažnju prisutnih.
- Čast mi je što sam imala priliku da prisustvujem događaju na kojem se pojavljuju velika imena iz sveta glume. Osim dodele bili su organizovani i svečana večera, kao i zabava u jednom klubu. Pristup novinarima je bio zabranjen i dobitnici nagrada nisu držali govore, tako da su svi bili opušteni. Kretanje nam nije bilo ograničeno i svako je sa svakim mogao da razgovara - impresionirana je Nikolina.
Na svečanoj dodeli nagrada voditeljka je upoznala holivudske zvezde - Kiru Najtli i ovogodišnjeg dobitnika „Oskara“ Kolina Firta, sa kojima je izvesno vreme provela u prijatnom razgovoru.
- Kira Najtli je veoma simpatična devojka, draga je i neposredna. Kod nje mi se najviše dopalo to što je pristupačna. Uglavnom smo razgovarale o uobičajenim ženskim stvarima, garderobi i haljinama koje smo te večeri obukle. I Kolin Firt, koji je bio u društvu nekoliko režisera, je prirodan i veoma prijatan - priča Nikolina.
U prestonici Velike Britanije Nikolina je provela dva dana, a ovog puta društvo joj nije pravio njen dečko Matija Ćorković. Zbog poslovnih obaveza koje je imao u Berlinu nije mogao da prati svoju izabranicu, pa je na Ostrvu Nikolina bila sama. To joj nije smetalo da se vrati puna utisaka iako se nije previše kretala po gradu i obilazila butike prestižnih svetskih brendova zbog demonstacija koje su bile u Londonu tokom njenog boravka.
- Ovo nije bio moj prvi odlazak u London. Bila sam tamo nekoliko puta i grad prilično dobro poznajem. Nisam mogla previše da se šetam zbog situacije koja me je zadesila. Blizu četiri stotine hiljada demonstranata je bilo na ulicama, okupirali su širi centar grada, a na vestima su stalno obaveštavali da je najbolje da se ostane kod kuće. Mnoge ulice su bile zatvorene i konekcija između delova grada je bila veoma loša. Kretanje je bilo otežano, ali i pored svega toga želela sam da uživam u svom turističkom danu.
Obilazeći grad, koliko je to bilo moguće, poznata voditeljka se jednom prilikom našla i u koloni demonstanata. Iako je jedna grupa ljudi bila sa maskama na licu i ispoljavala agresiju, Nikolina se nije uplašila.
- Nisam se uspaničila jer sam videla da je njihov bes usmeren na policiju i ka velikim radnjama koje su demolirali. Jedino loše što sam videla je tuča policije i grupe agresivnih ljudi. Sve to nije uticalo da se u Londonu odlično provedem - kaže na kraju Nikolina, koja nije mogla duže da se zadrži u Velikoj Britaniji jer je morala da se vrati u Zagreb gde je nastavila sa snimanjem serije u kojoj tumači lik poročne žene.

Sandra A. Rilak

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti