Ana Nikolić: Početak nove romanse

Ana Nikolić: Početak nove romanse

Autor: | 22/04/2011

0

Otkako se pojavila na estradnoj sceni Ana Nikolić svojim ljubavnim životom intrigira javnost. Svaka njena veza bila je medijski propraćena i pevačica je o svojim izabranicima bez ikakvog zazora javno govorila. Ali sa prekidom poslednje veze, u maju prošle godine, i to se promenilo. Od tada nemoguće ju je videti ruku podruku sa nekim muškarcem. Iako na sve načine pokušava da novosti u svom emotivnom životu sakrije, to joj nije uspelo. Nedavno se u jednim dnevnim novinama pojavila vest da tridesetdvogodišnja Paraćinka već pet meseci nije sama i da je njeno srce osvojio biznismen iz Nikšića. Bogat i oženjen. Ana koja je već navikla na razne priče o njoj, za magazin „Hello!“ priznaje da je zaljubljena i u srećnoj vezi, ali i tvrdi da osoba sa kojom su je novinari spojili nije njen izabranik.
I dok su se mediji bavili njenim intimnim životom, Ana je uživala u sunčanom Dubaiju. Sa prijateljima je provela šest dana, odmarajući se u jednom od Emirata, odakle se vratila preplanula i puna utisaka. Za razliku od ranijih putovanja pevačica ovoga puta nije obilazila znamenitosti grada niti je trošila novac po šoping molovima, već je vreme uglavnom provodila šetajući se na hotelskom bazenu, a peščanu plažu iskoristila je za jutarnje trčanje.
Kakve utiske nosite sa odmora u Dubaiju?
- Za grad kakav je Dubai šest dana koliko sam tamo provela je malo. Ta destinacija je baš po mom ukusu, kombinacija je čistoće kakva je u Švajcarskoj i luksuza i građevina kakvi se mogu videti u Njujorku. Dopada mi se što je sve moderno i novo. Bar je tako u delu u kojem sa ja boravila. Odsela sam u hotelu „Džumeira“ koji deli plažu sa čuvenim „Burdž al Arabom“. Rekli su mi da nije luksuz u celom Dubaiju, već da nekoliko kvartova odatle žive siromašni ljudi, ali ja to nisam videla.
Šta ste sve uspeli da obiđete u tako kratkom vremenskom periodu?
- Nisam previše obilazila grad. Lepo vreme sam iskoristila za trčanje pored mora i da što više budem napolju. Ono što mi smeta u Dubaiju su klime koje rade u svakom zatvorenom prostoru i što sunce zalazi već u pet sati posle podne. Zbog toga sam ustajala ranije iako sam velika spavalica. Voda u moru je bila hladna, pa sam se kupala u hotelskom bazenu. Plaža je lepa, ali ipak ne može da se poredi sa onom na Maldivima. Od šoping molova bila sam samo u jednom, onom koji ima ski-centar, ali nisam previše fascinirana. Kupila sam samo jedne cipele „Kristijan Loubuten“. Trenutno kupujem stan, tako da novac ne trošim na sporedne stvari. Posetila sam hotel „Atlantis“ da bih videla čuveni akvarijum i taj prizor mi se dopao. Imala sam utisak kao da ronim. Tamo sam otišla i zbog odličnog suši restorana.
Jeste li posetili neki noćni klub?
- Nisam željna diskoteka, ali sam jedne večeri otišla u „Buda bar“. Super sam se provela, puštali su fenomenalnu muziku i pravili su nam odlične koktele.
Zar posle incidenta sa policijom, kada ste privedeni zbog vožnje u alkoholisanom stanju, niste prestali da pijete?
- Imala sam vozača pa sam mogla da se opustim. Od kada mi se to dogodilo, kada popijem bar jednu čašu alkohola zovem nekoga da me vozi. Neću sesti za volan ni kada popijem samo kap. Ne radim to zbog policije, već zbog sebe. Na nastupima na alkohol i ne pomišljam, ali kada je reč o nekoj dobroj žurki i provodu, kao što je bio sad u Dubaiju, dam sebi malo oduška.
Kako se završio sudski spor?
- Zaista ne znam šta se sa tim dešava. Pročitala sam u novinama da se ne odazivam sudu, ali nijedan poziv nisam dobila. Nemam razlog da to izbegavam, mene je lako naći.
Nedavno se pojavila vest da ste u vezi sa oženjenim Crnogorcem. Da li ste zaista, posle skoro godinu dana, ponovo zauzeti?
- Od svega što je nedavno objavljeno o meni jedina istina je da sam zaljubljena i da sam u vezi. Moram da dodam da je neistina da je moj dragi zakupio pola hotela „Maestral“ tu noć kada sam imala koncert. Boli me kada udaraju na moju ličnost, ali teško podnosim i atak na moj posao. Svi moji nastupi, ma gde se održavali puni su i ružno je što neko piše da je potrebno da imam dečka da bih napunila diskoteku.
Koliko traje vaša nova veza?
- O detaljima svog intimnog života na želim da pričam. Ni sada ne bih progovorila i priznala da sam zauzeta da mi mediji po ko zna koji put nisu ukaljali ime. Očigledno to rade tendenciozno jer sam dnevnom listu koji je napisao da je moj partner oženjen rekla da to nije istina. Međutim, očito im takva vest nije zanimljiva, jer ne znaju njegovo ime, i uporno navode pogrešno. Da nisu napisali da je oženjen, zahvalila bih im što su zavarali trag i sakrili identitet pravom izabraniku mog srca. S druge strane, odgovaraće za svoje lažne navode. Ponavljam, što se tiče moje nove ljubavne priče, tabloidi su na lošem tragu. O kome se radi neću reći, to ću uraditi onda kada budem išla pred matičara.
U jednom intervjuu ste izjavili da vas privlače stariji muškarci, da li je sadašnji partner mnogo stariji od vas?
- Privlače me stariji i uvek će tako biti. Pokušala sam nekoliko puta da napravim kompromis i te veze, a naročito raskidi, uvek su završavali u novinama. To mi nije potrebno. Stariji muškarci su ostvareni, intelektualno moćniji i superiorniji, a mene privlači autoritet.
Smeta li vam to što se za većinu vaših izabranika pisalo da su oženjeni?
- Ozbiljno se iznerviram svaki put kada se na ružan način piše o meni. Nikada neću oguglati na te stvari. Ma koliko mi govorili da je to neminovno, jer je to deo koji mi sledi kao javnoj ličnosti, uvek će mi smetati. Mislim da laže svako ko kaže da mu nije bitno. Poslednjih godinu dana mnogo sam sazrela, uozbiljila sam se i počela da shvatam i novinarski posao. Razumela sam da je to igra bez pravila i granica i odlučila sam da sarađujemo na obostranu korist. Zato me i bole ovakve stvari. Svi novinari znaju da sam za saradnju, da poštujem tu profesiju, međutim, zahtevam da i mene poštuju. Slažem se da sam bezbroj puta platila ceh svoje preterane iskrenosti. Dok pojedini lažno kreiraju sliku o sebi kao o bezgrešnim zvezdama, ja sam davala na tacni i šta treba i šta ne treba. To mi se sada obija o glavu. Zbog čega dečko Ane Nikolić mora da bude oženjen? Išli su po inerciji, verovatno vođeni mojom prethodnom vezom, koju sam im opet dala na tacni.
Očigledno se kajete što ste toliko bili iskreni u prošlosti?
- Kako kad, jer ima i mnogo pozitivnih komentara da sam jedna od retkih javnih ličnosti koja ne glumi, ne folira se, već je maksimalno prirodna i neposredna. Ne volim maske. Smatram da je to poštenije nego da glumim, kalkulišem i foliram se. Uostalom, takva se dopadam mojoj publici.
S obzirom na to da su svi vaši izabranici odlično situirani, mnogi su stekli utisak da vas zanimaju isključivo finansijski jaki muškarci?
- To nije tačno i rekla sam da bih možda i mogla da budem sa nekim mlađim muškarcem sa osrednjim primanjima. Mogla bih ja sa njim, ali ne bi on sa mnom. Znam to. Čista psihologija, naročito kod tipičnih Balkanaca. Zarađujem više nego što je potrebno za moje želje i prohteve, ali znam da bi se on loše osećao kada bih sama ostvarivala sopstvene snove i želje. Logično je da svaka žena želi da se oseti poput princeze, a ukoliko to sama mogu da ostvarim, onda zahtevam muškarca pored koga mogu da se osećam poput božanstva. Garantujem da će mnoge žene razumeti o čemu govorim.
Šta je partneru nikada ne biste oprostili?
- Isto što i prijateljima - izdaju i laž.
Jesu li vas ljubavni krahovi koje ste doživeli ojačali?
- Nepopravljivo sam romantična i u svom tom sanjarenju i naivna. To me uvek košta. Posle svake veze kažem sebi da sam naučila nešto i da mi se isto nikada neće ponoviti pa sebe brzo demantujem. Nikada neću umeti da kalkulišem u ljubavi. Pravi muškarac je onaj koji će moju naivnost posmatrati kao retku vrlinu današnjice, a ne kao poligon za lečenje svojih kompleksa.
Da li ste do sada sa nekim partnerom poželeli da zasnujete porodicu?
- Za svaku ljubav sam mislila da je ona prava i za ceo život. Otuda i moje nepromišljene izjave koje sam svojevremeno davala, ali one su samo izlazile direktno iz srca.

Intervju: Sandra A. Rilak

 

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin