Bojan Marović: Čekajući devojku svojih snova

Bojan Marović: Čekajući devojku svojih snova

Autor: | 28/04/2011

0

Posle četiri godine pauze pop pevač Bojan Marović vraća se na muzičku scenu. Singlom „Fotografija“ najavljuje svoj treći album na kojem sarađuje sa poznatim makedonskim muzičarem Vlatkom Stefanovskim. Još od srednjoškolskih dana crnogorski pevač sanjao je da jednog dana stane pored lidera legendarne grupe „Leb i sol“. Iz njihovog rada nastalo je prijateljstvo, a dvadesetsedmogodišnji pevač prihvatio je sve savete koje je dobio od starijeg i iskusnijeg kolege.
- Svaka moja pesma je autobiografska. Zbog toga mi stihovi ne izlaze iz rukava već mi je potrebno vreme da bih nešto dobro napisao. Najveću čast mi čini to što na novom CD-u sarađujem sa Vlatkom Stefanovskim. Sećam se kako sam se kao tinejdžer gurao u redu da kupim kartu za njegov koncert u Podgorici, a sada smo radili zajedno. Oduševljen sam njime i pamtim svaku rečenicu koju je izgovorio od trenutka kada smo se upoznali. Kada je video da nisam dečko iz bogate porodice i neko kome roditelji finansiraju albume, već da sam neko ko se ozbiljno bavi ovim poslom, pristao je da odsvira nekoliko pesama, na šta sam izuzetno ponosan - kaže Bojan za magazin „Hello!“.
U želji da postane poznat pevač, Bojan je napustio dom u Podgorici i preselio se u Beograd. Odluka da se razdvoji od majke Sanje i brata Borisa bila mu je teška, jer je samo nekoliko godina ranije ostao bez oca. Ipak, vera da će postati uspešan bila je jaka i svoju nameru je ostvario. Na novom albumu majci je posvetio naslovnu numeru „Za tebe i mene“.
- Ta pesma sadrži one rečenice za koje sam siguran da bi moj otac izgovorio mojoj majci da je živ. Nedavno je bilo deset godina otkako nije sa nama. Njegova smrt je bila težak udarac za sve nas, ali još mislim na njegove reči i kao da je sa nama - sa setom priča Bojan.
Kada je sa samo nepunih sedamnaest godina ostao bez oca, Bojan je postao ozbiljniji jer je morao da preuzme brigu o deceniju mlađem bratu Borisu. Tada je shvatio da mu niko od njega nije preči i trudio se da mu zajedno sa majkom obezbedi sve što mu je potrebno. Početkom godine nagovorio je brata da se preseli kod njega u Beograd.
- Boris mi je najvažniji na ovom svetu i drago mi je što smo sada konačno ponovo zajedno. Potrudiću se da u Beogradu ne doživi neprijatnosti kao ja, jer kada sam došao, nisam imao nikoga pa sam nailazio na pogrešne ljude i oko sebe imao lažne prijatelje. Njega ću zaštititi. Mnogo mi je nedostajao, pre novogodišnjeg koncerta u Budvi nismo se videli četiri meseca, što sam teško podneo. Sada se ne razdvajamo. Njemu je fudbal sve u životu i primljen je u podmladak kluba „Čukarički“. Nadam se da će uskoro igrati na velikim stadionima, a da ću ja na tribinama dizati galamu dok navijam. Otkako je ovde, Boris je u meni stvorio ono što sam tražio u drugim ljudima, dao mi je pokretačku snagu - sa ponosom o svom bratu govori pevač i napominje da je majka ostala da živi u Podgorici gde ima svoju firmu.
Mada miljenik ženskog dela publike, Bojan je već godinu dana sam. Od raskida veze sa manekenkom Konstancom Golubović nije našao novu partnerku, a to što nema devojku ne predstavlja mu problem.
- Kada je reč o izboru devojke, mnogo sam težak. Ne volim da mi neko tako lako ulazi u život. Najpre moram da imam bezgranično poverenje i mora da razume kada me nema kod kuće po nekoliko noći i da izdrži sve pritiske nazoviprijatelja koji će joj pričati laži o meni. Ovo govorim jer mi se to desilo. Bio sam na poslovnom putu, a mojoj tadašnjoj devojci su prijatelji javili da su me navodno videli sa drugom devojkom u nekom klubu. Sve to treba izdržati. Nisam od onih koji po svaku cenu moraju pored sebe da imaju nekoga. Srećom, ima mnogo lepih žena, ali još nisam naišao na onu čija će me harizma privući, koja će mi odmah izmamiti osmeh i koja će me „kupiti“ u potpunosti. Voleo bih da uskoro upoznam takvu - kaže na kraju Bojan.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin