Ivan Milinković: Romantični tenor

Ivan Milinković: Romantični tenor

Autor: | 29/02/2012

0

Pevač grupe „Legende“ Ivan Milinković ne dozvoljava da mu bilo šta naruši porodičnu sreću. Ni spekulacije da je pred razvodom nisu poremetile njegovu svakodnevicu i harmoničan odnos koji gaji sa suprugom Micom. Simpatična četrdesetšestogodišnja Požarevljanka u život jednog od najlepših vokala na domaćoj estradnoj sceni ušla je pre dvanaest godina. Spojile su ih pesme grupe „Legende“, jer Mica je bila veliki obožavalac njihove muzike. I danas je osoba u čiji sud veruju svi članovi grupe.
- Priče da se razvodimo prihvatili smo sa osmehom na licu. Mica i ja vodimo miran život, imamo našu oazu, to je naša porodica koja se sama čuva svojim kvalitetom. I mi, kao i svi bračni parovi imamo sukobe mišljenja, i naši stavovi se ponekada mimoilaze, ali je sve to normalno. Ono što me je povredilo u svemu tome je što je priča objavljena na dan kada smo imali koncert u Centru „Sava“ - kaže Ivan koji i danas svojusuprugu oslovljava sa  „ljubavi“.
- U našem braku najvažniji su iskrenost, poverenje i poštovanje. Niko ne zna šta nam život nosi, može da se desi da se sutra zaljubimo u neku drugu osobu, ali važno je da bismo to jedno drugome odmah rekli. Sada mogu da tvrdim da je Ivan moja  najveća ljubav - kaže gospođa Milinković koja svojim mladalačkim izgledom privlači pažnju gde god da se pojavi.
Svojom lepotom privukla je i četiri godine starijeg Ivana. Upoznali su se posle generalne probe za koncert u Požarevcu.
- Bila sam njihov veliki fan, pratila sam ih po celoj Srbiji. Kada su gostovali u mom rodnom gradu , rešila sam da mu priđem i poklonim mu parfem. To sam i učinila. Tada se sve završilo na upoznavanju. Viđali smo se na njegovim koncertima, ali se ništa nije događalo. Tek kada se Ivan razveo od bivše supruge počeli smo da se viđamo i iz lepog druženja rodila se ljubav - priča Mica.
- Mica pleni svojom pojavom. Kada sam je prvi put spazio, video sam prelepu, markantnu crnku u kožnom mantilu. Izgledala mi je kao devojka sa naslovnih strana modnih časopisa. Ona je u celu priču ušla zaljubljeno, a ja sam pomalo bio rezervisan jer nisam bio siguran da me voli zbog moje popularnosti ili zbog toga kakav sam kao čovek. Ubrzo sam zaključio da su njene emocije iskrene. Tada smo živeli u dva grada, a meni nije bilo teško da gotovo svakodnevno iz Beograda idem u Požarevac da bismo se videli.
Posle dve godine veze Ivan je odlučio da zaprosi svoju izabranicu. Kada joj je poklonio verenički prsten, nije ni slutio da će iste večeri saznati najsrećniju vest, da će postati otac.
- Naša veridba je bila na najlepši mogući način. Dogodila se 8. marta pre deset godina. Kada sam joj poklonio prsten, pružila mi je zlatni lanac upakovan u plišanu kutiju u obliku dečjih kolica. Sve mi je bilo jasno.
- Venčali smo se samo u opštini, a crkveno venčanje nam je u planu. Kao i prethodnog puta tom činu će prisustvovati samo kumovi -  otkriva Mica.
Pre devet godina rodio im se sin Filip. Roditelji su dečaku maksimalno posvećeni, ali majka sa njim provodi više vremena. Zbog toga Ivan sada kada ima nekoliko slobodnih dana, jer su zbog vremena neki od koncerata odloženi, želi sinu da nadoknadi propušteno, pa će otići na kraći odmor na neku od planina u Srbiji.
- Filip je samosvojno dete. Veoma nam je privržen. Trudimo se da mu obezbedimo bezbrižno detinjstvo i za sada u tome uspevamo. Mica je zahtevnija od mene kada je reč o njegovom ponašanju. Trudi se da on izraste u poštenu osobu, divnog mladića koji će nešto vredeti. Pohađa muzičku školu, svira klavir, ali ima neverovatan talenat i za bubnjeve. Ima dobar glas i odličan sluh - sa osmehom na licu priča o svom jedincu Ivan.
Sa porodicom Milinković u njihovom beogradskom domu živi i Micina dvadesetogodišnja kćerka Anja, koju ima iz prethodnog braka.  - Anja studira na Filološkom fakultetu, dobra je devojka. Nas dvoje imamo divan odnos. Na pravi način je shvatila da čika Ivan, kako me zove, sa njom želi da bude pravi drug. Ne mogu joj biti otac, jer ona ima tatu, i to sam joj objasnio još dok je bila mala. Najvažnije je da odlično funkcionišemo - kaže na kraju Ivan, čiji se duet „Tamburaši“ sa Halidom Bešlićem našao u konkurenciji za najbolju duetsku pesmu na takmičenju „Mjuzik avords Balkanika“ koje će u junu biti održano u Sofiji.

Piše: Sandra A. Rilak
Foto: Janko Petković

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti