Dalibor Andonov Gru: Spreman za proširenje porodice

Dalibor Andonov Gru: Spreman za proširenje porodice

Autor: | 10/05/2011

0

Jedan od najuspešnijih domaćih hiphopera Dalibor Andonov Gru postaće otac po drugi put. Njegova supruga Danica je u trećem mesecu trudnoće. Vest da će se ponovo ostvariti u ulozi roditelja Dalibor i Danica saznali su nedavno i dočekali su je spremno, jer već neko vreme planiraju proširenje porodice. Da imaju još jedno dete u najvećoj meri uticao je njihov četvorogodišnji sin Vuk koji je majci i ocu mesecima tražio da mu podare brata ili sestru.
- Tačno je da je Danica u drugom stanju. Veoma sam srećan zbog činjenice da ćemo dobiti prinovu. Lepšu vest nisam mogao da čujem. Nas dvoje smo to planirali, tako da nas novonastala situacija nije iznenadila. Oboje smo uzbuđeni. Bilo bi surovo da smo ostali samo na jednom detetu. Ne kažem to samo zbog nas dvoje već najviše zbog našeg sina. Ne bi bilo lepo da ostane jedinac - kaže Dalibor koji se nedavno vratio sa desetodnevnog puta u Španiji.
S obzirom na to da je Danica tek u prvim mesecima trudnoće, pol bebe još je nemoguće utvrditi. Da li će postati roditelji kćerke ili će ponovo dobiti sina bračnom paru Andonov nije važno.
- Ne opterećujemo se polom bebe, to nam je nebitno. Za razliku od Danice i mene naš sin Vuk je izrazio želju da bi više voleo da dobije brata. Da li će mu se želja ispuniti saznaćemo uskoro - priča Dalibor.
Poznati reper, koji je u brojnim intervjuima isticao da jedva čeka kada će mu se porodica proširiti, neće izbegavati obaveze. I tokom Daničine prve trudnoće mnogo toga je preuzeo na sebe, pa će tako biti i ovog puta. Supruzi ugađa u svemu, mada nekadašnja manekenka još nije postala zahtevna trudnica.
- Pošto je Danica tek na početku trudnoće nema potrebe da se previše angažujem oko poslova za koje je ona zadužena. Kada za to dođe vreme, naravno da neću dozvoliti da ona radi i napreže se. Moja supruga za sada odlično podnosi svoje novo stanje, a budući da već imamo iskustva sve kroz šta prolaze trudnice dobro nam je poznato.
Pošto je Dalibor bio na poslovnom putu Danica je dane praznika iskoristila za odmor kod roditelja. Sa sinom Vukom je boravila u rodnom Kragujevcu, a lepo vreme joj je poslužilo da što više bude napolju. To što je u drugom stanju ne sprečava je da se i dalje najviše brine o Vuku, iako je Dalibor od onih očeva koji ne beži od svih obaveza vezanih za dete. Tako će biti i kada se bude porodila, jer i kada im se rodio Vuk, Dalibor je kupao bebu, hranio je i menjao pelene.
Dalibor i Danica, nekada jedna od najpoznatijih domaćih manekenki, sedmogodišnju vezu krunisali su brakom u oktobru 2006. godine u crkvi Preobraženje Božje“, posle čega su napravili veselje u restoranu „Bajka“ na Košutnjaku. U februaru 2007. rodio im se sin Vuk, a Dalibor, kako je tada rekao, nije prisustvovao porođaju jer smatra da je to postalo pomodarstvo. Pri svom stavu ostaće i sada. Stan na Vidikovcu opremili su prema potrebama svog sina, a uskoro će početi da se pripremaju za dolazak novog člana porodice, kome se svi neizmerno raduju i veruju da će kao i Vuk biti mirna beba.

Piše: Sandra A. Rilak

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin