Jovana Medić: Ljubav rođena iz prijateljstva

Jovana Medić: Ljubav rođena iz prijateljstva

Autor: | 31/05/2011

0

Nekadašnja voditeljka televizije „Avala“ Jovana Medić, koja je profesionalizmom i atraktivnim izgledom obeležila popularnu emisiju „Milica na kvadrat“, deset meseci je u vezi sa muzičarem Stefanom Cvijovićem, poznatijim pod nadimkom Cvija. Mlada zvezda hip-hop scene i miljenik tinejdžerki zadovoljan je pesmama sa albuma koji je objavio za "Siti rekords". Dvadesetjednogodišnji producent, kompozitor i tekstopisac bio je najveća podrška svojoj dve godine starijoj devojci Jovani, koja je prošle nedelje promenila televiziju za koju radi i počela da vodi „Jutarnji program“ za „B92“. S druge strane, Stefan je prošao kroz težak period rastave roditelja, ali nije zbog toga prestao da veruje u brak.
Par koji je posle samo mesec dana od početka veze letovao zajedno na Krfu prošle nedelje je počeo da živi pod istim krovom. Za magazin „Hello!“ Stefan i Jovana, koji će na letnji odmor otputovati u Tunis, pričaju kako su se upoznali.
- Upoznali smo se na jednom snimanju, i potom smo ostali u kontaktu preko „Fejsbuka“. Posle povremenog dopisivanja, moj dobar drug me je odveo na slavu - Đurđevdan kod Stefana, a ja nisam ni znala gde idem. Situacija je bila neprijatna, jer smo se znali površno, a tu su bili članovi njegove porodice. Usledilo je prijateljstvo sa njim i spontano smo se zbližili. Veza se desila na njegovu inicijativu, želeo je da postanemo nešto više od prijatelja - kaže Jovana, a Stefan se nadovezuje:
- Nije mi bio najvažniji izgled, vJovanini stavovi o životu i iskrenost koju je pokazivala. Privuklo me je i to što joj nije bitno što sam popularan. Inače, ona mi je bila inspiracija za dve pesme koje sam napisao, harizmatična je i pleni gde god da se pojavi. Inspirisalo me je to što sam se borio da postane moja devojka. Morao sam da se potrudim kako bih joj skrenuo pažnju na sebe.
Lepa voditeljka kaže da ju je dečko podržao u odluci da promeni redakciju u kojoj je radila na televizijiAvala“, i da postane voditeljka „Jutarnjeg programa B92“.
- Rastali smo se u lepim odnosima. Kod mene je došlo do zasićenja i potreban mi je bio novi izazov. Ovo je dobra prilika da se pokažem u nečemu novom, osećam se osveženom zbog promene. Mnogo mi znači što me je Stefan podržao u odluci da promenim posao, pogotovo što celu noć pred moju prvu emisiju "Jutarnjeg progama" nije spavao. Uputio mi je i nekoliko blagih kritika i mnogo mi znači što je iskren. Jedno drugo podržavamo u svemu. Ranije je bilo malo ljubomore, ali u normalnim dozama - kaže Jovana i ističe da je njen dečko, iako je mlađi, zrela ličnost što ju je privuklo.
- Stefan je taj koji donosi važne odluke, zreliji je u odnosu na svoje vršnjake. Prošle nedelje smo počeli da živimo zajedno, i to ništa nije promenilo u našem odnosu. Ne može da nas zamori zajednički život jer imamo mnogo obaveza. Stalno negde jurimo, pa malo vremena provodimo zajedno mada živimo pod istim krovom - kaže zgodna brineta.
- Najviše volimo da smo u kući kada smo zajedno, tako se opuštamo od „ludnice“. Uživamo da kuvamo, oboje se lepo snalazimo u kuhinji, nas dvoje se razumemo kada se pogledamo. Čudna je to veza, ali nam je vrlo lepo. Jednog trenutka smo prekinuli vezu, ali taj nedavni „sitan“ raskid trajao je kratko. Imao sam probleme u porodici, pa je napetost učinila da sve pukne. Brzo smo se pomirili, jer je tako trebalo da bude. Moji roditelji su se rastali zbog čega sam bio nervozan i sve sam teško podneo, ali sam i prilično sazreo. Shvatio sam da je bolje da se dvoje rastanu ako ne mogu zajedno, nego da se muče. Teško mi je bilo što je nekako sve išlo preko mene. Majka i otac su mi govorili šta da prenesem onom drugom - iskreno kaže Beograđanin koji je jedinac, ali na koga rastanak roditelja nije uticao da izgubi veru u ljubav i brak kao instituciju.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti