Zdravko Čolić: Intenzivirao je pripreme za koncert na beogradskom Ušću

Zdravko Čolić: Intenzivirao je pripreme za koncert na beogradskom Ušću

Autor: | 03/06/2011

0

Pred veliki spektakl na Ušću, koji je poznati pevač Zdravko Čolić najavio za 25. jun, za koji vlada neverovatno interesovanje publike u celom regionu, legenda nekadašnje jugoslovenske pop scene intenzivno uvežbava repertoar.
Na nedavno održanom koncertu u Luksemburgu izveo neke od mnogobrojnih hitova koje će pevati i pred publikom na Ušću. Boravak u malom gradu smeštenom na ušću dveju reka u Zdravku je probudio jake emocije i sećanje na trenutke kada je kao predstavnik Jugoslavije učestvovao na „Evroviziji“ 1973. godine. Dvodnevni boravak pevač je iskoristio da se ponovo prošeta pored reka Petrus i Alzet, a obišao je i istorijske i kulturne znamenitosti, kao što su gradsko utvrđenje i katedrala.
Po povratku, nastavio je sa brojnim aktivnostima u Beogradu i pripremama za veliki koncert za koji smatra da će biti jedan od najvećih spekatakala u njegovoj plodnoj karijeri.
Karte za koncert biće u prodaji od 25. maja na svim uobičajenim prodajnim mestima i biletarnicama, kao i u svim poslovnicama „Rajfajzen banke“ i „Uniqa“ osiguranja, na teritoriji cele Srbije. Aktuelna će biti i akcija sa kuponima - samo u „Rajfajzen“ bankama i poslovnicama „Uniqa“ uz svaku kupljenu ulaznicu dobijaće se popust od 20 odsto, kao i poklon - aktuelni Zdravkov album „Kad pogledaš me preko ramena“. Inače, cena karata biće hiljadu dinara za parter, dvesta dinara biće skuplje ulaznice za fan-pit, a VIP karte za tribine koštaće tri hiljade dinara.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin