Zdravko Čolić: Imam hitova za dva koncerta! (Video)

Zdravko Čolić: Imam hitova za dva koncerta! (Video)

11/06/2011

0


Popularni pevač Zdravko Čolić koji će 25. juna nastupiti na Ušću, sinoć je u emisiji kod Ivana Ivanovića otrkio da ima problem sa repertoarom. Koncert će, naime, trajati između dva i tri sata, jer on ima problem sa viškom pesama.
- Sa toliko kompozicija, mogao bih da održim dva koncerta - smejao se Čola u emisiji i objasnio:
- Priznajem da ne stižem da treniram koliko je potrebno, ali još imam energije.
Iako je Beogradska arena trenutno najpopularniji koncertni prostor Čola se odlučio za Ušće zato što mu koncert na tom mestu nedostaje u biografiji.
- Svirali smo u Domu sindikata, Sava centru, na Tašmajdanu, Marakani, u Beogradskoj areni, ostalo je još Ušće. Ta livada je u međuvremenu pretvorena u lep koncertni prostor na kome su nastupali Madona, Ceca, "Rolingstounsi" - zaključio je Čolić.
Iako iza sebe ima neverovatno koncertno iskustvo Čola se ne plaši da kaže da ima tremu:
- Moj repertoar ima neku drugačiju energiju, koje nisam svestan dok ne izađem na scenu i uvek osećam to uzbuđenje pred nastup, jer čoveku, koji nema tremu, nije ni do čega stalo!
Ono što će ovaj koncert izdvojiti od nekih prethodnih jeste i to što je Zdravko odlučio da tokom koncerta uzme gitaru u ruke. Njegov plan je da u budućnosti priredi male "akustične" koncerte na kojima će moći da izvodi lepe, emotivne balade koje mnogo voli, ali smatra da nisu za velike koncerte.

Izvor: TV Prva

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti