Katarina Radivojević: Ljubav ne poznaje granice

Katarina Radivojević: Ljubav ne poznaje granice

14/06/2011

0

Posle kratkog boravka u Beogradu, glumica Katarina Radivojević vratila se u Njujork, gde je živela prethodnih šest meseci. Iako je na put u Sjedinjene Države otišla krajem prošle godine, pre svega iz poslovnih razloga, jer je na „Off Brodveju“ igrala predstavu „Ožalošćena porodica“, rediteljke Sanje Beštić, naša atraktivna zvezda zadržala se duže iz privatnih razloga. Naime, Katarina se tokom boravka u „Velikoj jabuci“ zaljubila i odlučila da se u narednom periodu preseli iz Srbije.
- Otputovala sam u Njujork i biću tamo do daljeg. Zaista ne znam kada se ponovo vraćam - rekla je poznata glumica u kratkoj izjavi za „Hello!“.
Budući da nikada nije volela da priča o intimnom životu, atraktivna glumica ni ovog puta nije želela da otkrije identitet izabranika svog srca, ali je, ipak, nedavno priznala da nije sama.
- Mogu da kažem da mi je lepo u Americi i da nisam sama - izjavila je nedavno zgodna brineta.
Veliku podršku da nastavi život izvan granica naše zemlje Radivojevićeva je dobila i od svojih prijatelja koji su primetili da je vrlo srećna što je pronašla pravog partnera. Inače, u Njujorku se sprijateljila i sa rediteljkom Sanjom Beštić sa kojom je sarađivala i pre dve godine, kada je takođe u njenoj predstavi „Painkillers“ na „Off Brodveju“ tumačila jednu od glavnih uloga.
Jedna od naših najboljih glumica mlađe generacije već na početku karijere osvojila je publiku glavnom ulogom u filmu Zdravka Šotre „Zona Zamfirova“, a kasnije je imala još mnogo zapaženih rola u filmovima kao što su „Potera za Srećkom“ i „Čarlston za Ognjenku“, ali i u serijama „Sva ta ravnica“ i „Ljubav i mržnja“. Prošle godine Katarina je živela na relaciji Beograd-Zagreb, jer je u Hrvatskoj bila angažovana u seriji „Najbolje godine“, u kojoj je odlično dočarala lik Lorene, a tamo je takođe brzo stekla vernu publiku, dok su je mediji često nazivali srpska Ena Begović. Ipak, tokom angažmana u Hrvatskoj ova šarmantna umetnica je raskinula vezu sa tadašnjim dečkom Vukom Miškovićem, jer su se zbog njenog čestog odsustva udaljili. Posle raskida sa uspešnim biznismenom, Katarina se potpuno posvetila poslu, ali joj je odlazak u Ameriku, početkom ove godine, doneo zadovoljstvo i na emotivnom planu. I pored toga što ne želi da govori o izabraniku svog srca, svi njeni prijatelji kažu da je sada veoma srećna i emotivno ispunjena. Zato je odlučila da boravak u Beogradu iskoristi da se vidi sa najbližim prijateljima i porodicom, ali je već posle desetak dana odlučila da se vrati u Njujork.
Katarina planira da boravak u Americi iskoristi kako bi se posvetila svom poslu, jer već nekoliko godina želi da gradi karijeru u toj zemlji. Brzo je stekla mnoge kontakte sa ljudima iz sveta sedme umetnosti i kada joj se bude ukazala dobra prilika, sigurno je da će prihvatiti neki angažman u toj zemlji. Do tada, Katarina će uživati u ljubavi.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara hellomagazin

Pročitajte još