Verica Rakočević: Uzbudljiv provod u Beču

Verica Rakočević: Uzbudljiv provod u Beču

Autor: | 05/07/2011

0

Modna kreatorka Verica Rakočević radi nesmanjenim žarom od 1983, kada je počela da se bavi modom. Vlasnica kompanije „VR“ i urednica lajfstajl magazina „Inspire“ odlučila je da se opusti od brojnih obaveza i provede nekoliko dana u Beču. Odsela je u luksuznom hotelu „Imperijal“, smeštenom u centru grada.
- Divno sam se provela u austrijskoj prestonici. Poslužilo me je lepo vreme pa sam grad obilazila šetajući. Sticajem okolnosti, dok sam obilazila centar, srela sam neke mlade ljude iz Novog Sada koji su me prepoznali. Jedan od njih je bio Hari, koji je bio član ekipe koja organizuje koncert Dina Merlina, pa me je pozvao na njegov nastup. Veoma je bio predusretljiv, tako da sam dobila mesto u VIP delu. Provela sam se nezaboravno, posle nastupa Dina Merlina preplavili su me predivni utisci. Osim toga, imala sam priliku da posetim Moneovu i Pikasovu izložbu - za magazin „Hello!“ priča poznata kreatorka, kojoj se i pored odličnog provoda na koncertu dogodio peh. Naime, dok je igrala ispao joj je kamen iz vrednog prstena koji je dobila na poklon od Valtera Lančelotija, italijanskog reditelja sa kojim je osam godina bila u emotivnoj vezi.
- Dok sam na Dinovom koncertu đuskala, iz prstena koji sam nosila te večeri ispao mi je kamen ametist, veličine petnaest karata. Taj božanstveni prsten dobila sam na poklon i bilo mi je mnogo krivo. Devojka koja je stajala pored mene pokazala mi je rukom na moj prsten. Mislila sam da hoće da kaže kako je prsten prelep i ja sam joj zahvalila, da bi mi saopštila da mi je ispao kamen. U trenu me je oblio hladan znoj, jer je kamen jako vredan i draga mi je uspomena. Pomoću svetla ekrana mobilnih telefona počeli su svi oko mene da pretražuju pod ispred bine. Na kraju smo ga pronašli i bila sam presrećna. Taj prsten mi je kupio Valter u Dubaiju, božanstven je, vredan i drag poklon od njega.
Posle neprijatne epizode sa srećnim krajem, Verica je nastavila da se provodi na nastupu Dina Merlina, uz nekoliko hiljada ljudi u publici. Bosanski pevač ju je očarao kao izvočač, ali i kao ličnost kada su se upoznali posle koncerta.
- Nestvaran scenski nastup uz njegovo tročasovno pevanje ostavio me je bez daha. Izlazio je tri puta na bis. Upoznali smo se kada se završio nastup. Rekla sam mu da mora da dođe u Beograd, mislim da bi u roku od tri minuta napunio „Arenu“. On je jedan od mojih omiljenih pevača. Njegova muzika, za koju smatram da najbolje spaja ljude, je divna. Posle koncerta otišli smo u jedan noćni klub koji u Beču drži Hari. Posetioci su se satima slikali sa Dinom i fasciniralo me je što je, onako umoran, imao volje da se sa svakim fotografiše i popriča dva minuta. Pitala sam se kako je moguće da ima toliko strpljenja. Zaista je fantastičan čovek. Sigurno ću ponovo doći na njegov koncert, koji će uskoro održati u Beogradu. Inače, ne posećujem koncerte - kaže Verica kojoj će ovaj peh sa prstenom ostati u sećanju.
- To skupo kamenje je za dame koje nisu energične kao ja. Ja mašem rukama i kada pričam, a posebno kada se veselim, kao na ovom koncertu. Ova anegdota će me uvek podsećati na dobar provod, na to koliko sam bila oduševljena, tapšala sam uz pesme i od siline pljeska kamen je ispao.

Piše: Nadežda Jokić

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti