Ivana Kukrić: Manekenka koja je osvojila svet

Ivana Kukrić: Manekenka koja je osvojila svet

Autor: | 27/07/2011

0

Uspešna manekenka Ivana Kukrić posle nekoliko meseci ponovo je došla u Beograd gde planira da provede ostatak leta, a početkom jeseni će se vratiti u Los Anđeles gde godinama gradi uspešnu karijeru. Iako važi za jednu od najlepših žena na ovim prostorima koja je oduvek intrigirala javnost, atraktivna brineta se više od jedne godine nije pojavljivala u medijima jer je poželela da vodi smireni način života. Samo nekoliko sati pošto je doputovala iz Amerike za magazin "Hello!“ atraktivna manekenka je rekla:
- Ostatak leta provešću u Beogradu i Evropi, gde uvek rado volim da se vratim. Biću mnogo angažovan preko nemačke modne agencije za koju radim godinama, a slobodno vreme planiram da provodim što u našoj prestonici što na Crnogorskom i Hrvatskom primorju.
- I u Americi sam dosta angažovana, ali sam poslednjih godinu dana nešto usporila, tako da ne radim istim tempom kao ranije. Međutim, zadovoljna sam životom tamo, baza mi je u Los Anđelesu, mnogo vremena provodim i u Njujorku, ali uvek rado dolazim i ovde, tako da se još nisam odlučila da li ću kada prestanem da se bavim ovim poslom nastaviti da živim tamo ili ću se vratiti - objašnjava Ivana i otkriva da planira da zasnuje porodicu.
- Naravno da imam takve želje, ali ne bih pričala o tome za medije. To su stvari koje se dese onda kada im dođe vreme.
Iako živi u svetskoj prestonici filmske industrije, Kukrićeva nema ambicije da se po završetku karijere u modelingu oproba u glumačkim vodama, već sebe vidi u poslovima koji nisu vezani za šou-biznis.
- Ne razmišljam o tome da se oprobam u svetu glume, naprotiv, želim da se potpuno povučem iz javnog života kada prestanem da se bavim manekenstvom. Već imam neke planove šta ću raditi, ali mislim da još nije vreme da ih otkrivam. Pažnja medija je, s jedne strane, prijatna, ali, s druge, čovek se u jednom trenutku zasiti svega i poželi da se povuče. U mom slučaju presudno je to što nikada nisam volela da delim svoj intimni život i privatnost sa javnošću, što možda nije dobro, ali jednostavno sam takva - kaže Ivana.
Uspešna manekenka tvrdi da su joj ljubav i emotivna ispunjenost i stabilnost značajna i pokretačka snaga.
- Emotivna ispunjenost je svima bitna, a mislim da je naročito važna nekome ko se bavi sličnim poslom kao ja. Kada ste stalno na putovanjima i često menjate mesto boravka, veoma je važno da imate stabilnost u ljubavi. Za mene je to pokretačka snaga. Ne želim da vam otkrijem da li sam zaljubljena, ali ako vam izgledam zadovoljno, onda je tako - osmehujući se, kaže zgodna brineta.
Ovu lepu damu povezivali su sa mnogim poznatim muškarcima sa naših prostora, a u poslednje vreme se govorilo i da je u vezi sa jednim uspešnim biznismenom iz Crne Gore. Ostajući pri stavu da ne želi da priča o svojoj intimi, zanosna manekenka ni ovog puta nije želela da komentariše bilo šta na tu temu, ali je otkrila da su je uvek više privlačili momci sa naših prostora.
- Ljudi se ili nađu po energiji ili ne nađu i to nema veze s tim koje su nacionalnosti. Međutim, mene su uvek više privlačili momci sa naših prostora. Momcima iz Holivuda ne fali ništa, to su divni i obični mladići koji se samo bave javnim poslom, ali, kao što sam rekla, oduvek sam volela da čuvam intimni život za sebe, pa mi više odgovaraju muškarci koji nisu iz sveta šou-biznisa - kaže Ivana.
Kukrićeva je i jedna od dobrih prijateljica Novaka Đokovića koga je često pratila na turnirima, ali pošto je naš najbolji teniser osvojio „Vimbldon“ i zauzeo prvo mesto na „ATP“ listi nije imala priliku da se čuje sa njim.
- Pretpostavljam da je posle uspeha koji je postigao ceo svet navalio na njega, tako da nisam želela da ga dodatno opterećujem, ali sam vrlo srećna zbog onoga što je postigao. On je jedan predivan dečko koga izuzetno cenim i volim i mnogo mi je drago što nas neko predstavlja u svetu na tako lep način kao Novak - zaključuje Ivana.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin