Marija Šarapova i Novak Đoković: Prijateljstvo pre svega

Marija Šarapova i Novak Đoković: Prijateljstvo pre svega

Autor: | 08/09/2011

0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković i njegova dobra prijateljica i koleginica Marija Šarapova još jednom su pokazali da među velikim asovima u belom sportu ne postoji sujeta i da i pored šala koje su međusobno zbijali, njih ipak veže višegodišnje prijateljstvo. Tako su se nedavno zajedno pojavili na konferenciji za novinare najpoznatojeg svetskog brenda u proizvodnji reketa „Head“ koja je održana u hotelu „Bendžamin“ u Njujorku. A prema rečima našeg najboljeg sportiste oboje su se odlično zabavili dok su gledali novu reklamu za taj brend u kojoj Novak imitira svoju dragu koleginicu.
- Super smo se zabavili Marija i ja juče na pres konferenciji za „Head“ u Njujorku. Po prvi put smo predstavili reklamu za „Head“ rekete u kojima imitiram Mariju. Možete da zamislite koliko smo se smejali – napisao je Đoković na svom „Facebook“ profilu.
Naime, čitava priča je počela kada se pre desetak dana pojavio snimak našeg tenisera koji imitira rusku sportistkinju, a sve u svrhu reklamne kampanje za pomenuti brend. Pošto je taj video klip izazvao veliko interesovanje fanova belog sporta, Novak je čak ponudio svima koji su zainteresovani da i sami imitiraju Mariju i pošalju mu te klipove. S druge strane, poznata teniserka je poručila svom kolegi da mi mogla da mu daje lekcije iz tenisa. I dok se činilo da će šala među teniserima prerasti u svađu, oni su nakon nekoliko dana, kada je objavljena reklama u celosti otkrili da se i Šarapova pojavljuje na kraju čitave priče.
Inače, prijateljstvo između ovo dvoje tenisera traje već nekoliko godina, pa tako svi dobro pamte kada je Marija, pratila Noletove mečeve na US Openu 2007. godinu u loži sa njegovim roditeljima i najbližim saradnicima. Ubrzo nakon toga, naš poznati sportista je po prvi put imitirao svoju dragu koleginicu i okačio taj snimak na internet, međutim, prelepa Ruskinja nije bila oduševljena zbog toga i zbog toga je izjavila:
- Mogla bih i ja da imitiram Novaka. Tapkala bih lopticu stotinu puta tako da meč ne bi mogao ni da počne – izjavila je Šarapova pre tri godine aludirajući na nekadašnju slabost najboljeg igrača na ATP listi.
I pored ovakvih izjava, Novak i Marija su uspeli da prevaziđu sitne svađe, a da su ponovo u odličnim odnosima najbolje su pokazali tokom konferenciju u Njujorku.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti